Hava Durumu

İYİ Parti'den dikkat çeken Cem Yılmaz hamlesi

MHP Lideri Devlet Bahçeli, İmamoğlu'na destek veren Cem Yılmaz'a tepki göstererek "Bundan sonra onu sevemem" dedi. Usta komedyene destek veren İYİ Parti, "Üstünüze alınmayın" ifadelerini kullandı. İYİ Parti, kısa bir süre sonra tweeti sildi.

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2019 13:02
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2019 13:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İYİ Parti'den dikkat çeken Cem Yılmaz hamlesi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, mazbatası elinden alınan CHP'nin İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu'na destek veren Cem Yılmaz'a "Herkes Cem Yılmaz Bey'i sever. Ben, Cem Yılmaz'ı bundan sonra sevemem" diyerek tepki gösterdi. Yılmaz'a İYİ Parti'den destek geldi. İYİ Parti, yaklaşık 45 dakika sonra tweeti sildi.

Gazetecilerle bir araya gelen Devlet Bahçeli, gündeme ilişkin sorulara cevaplar verdi. Bahçeli, Ekrem İmamoğlu'nu destekleyen Cem Yılmaz'a hakkında "Yüzde 49'u sevebilirsin ama yüzde 51'e de saygı duy. Herkes Cem Yılmaz Bey'i sever. Ben ise onu görünce 'önce bir elbiseni değiştir' derim. Ben, Cem Yılmaz'ı bundan sonra sevemem." dedi.

CEM YILMAZ: SEVMEYEN GAYRET ETSİN

Cem Yılmaz, Bahçeli'ye cevap vererek "Benim memleketimle ilgili hayalim herkes herkesi sevsin, sevmeyen gayret etsin, şeklindedir." dedi.

İYİ PARTİ'NİN YILMAZ TWEETİ

İYİ Parti, resmi Twitter hesabından ünlü komedyene destek vererek "Üstünüze alınmayın. İyi niyet mesajlarına karşı genel bir alerjisi var." ifadelerini kullandı.İYİ Parti, yaklaşık 45 dakika sonra tweeti hesaptan sildi.

İşte o tweet;

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.