Hava Durumu

İYİ Parti seçim otobüsü kaza yaptı

Aydın'da İYİ Parti'ye ait seçim otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen zincirleme kazada 6 kişi yaralandı. Muğla-Aydın Karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında yaralananların durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2018 01:32
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2018 01:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İYİ Parti seçim otobüsü kaza yaptı

Kaza akşam saat 22 sıralarında Aydın-Muğla karayolu Çiftlikköy sapağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; akşam Efeler'e bağlı Çiftlikköy Mahallesi'nde düzenlenen iftar yemeğine gelen anons sistemli seçim otobüsü saat 22:00 sıralarında köyden ayrıldı. Tali yoldan ana yola girmekte olan Süleyman Dibekçi yönetimindeki 09 JV 784 plakalı seçim otobüs ile Çine istikametinden Aydın istikametine seyir halinde olan Ahmet Akkurt yönetimdeki 09 LJ 108 plakalı otomobil çarpıştı. Daha sonra seçim otobüsü köye teravih namazı kıldırmaya gelen imam Nevzat Yapıcı yönetimindeki 09 VB 004 plakalı araca çarptı. Kazada otomobil sürücüsü Ahmet Akkurt ve yolcular Nigün

Akkurt, Nehir AKkurt, Asya Akkurt,Sevil Kaygusuz ve Hanem Kaygusuz yaralandı. Yaralılar bölgeye sevk edilen ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Kazazedelerin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.
Namazı başka bir imam kıldırdı

Kaza nedeniyle imam Nevzat yapıcı teravih namazına yetişemeyince cami cemaati için başka bir imam görevlendirildi. Kazada can kaybı yaşanmaması teselli kaynağı oldu. Araçların yoldan kaldırılmasının ardından Aydın-Muğla karayolu trafiğe açıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.