Hava Durumu

İzel şok teklifi elinin tersiyle itti.. Bakın ne için?

İzel, barda sahne teklifini elinin tersiyle itti. 'Barda asla sahne almam' diyen sanatçının bu sözleri diğer meslektaşlarını kızdıracak.

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2014 11:09
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2014 11:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İzel şok teklifi elinin tersiyle itti.. Bakın ne için?
De­met Aka­lın ve Han­de Ye­ner he­men her gün kon­ser re­ko­ru kır­dık­la­rı­nı id­di­a eder­ken; İzel, 15 kon­ser­lik tek­li­fi ge­ri çe­vir­di. Kıb­rı­s’­ta­ki bir otelin ba­rın­da sah­ne al­ma­sı için ün­lü şar­kı­cı­nın ya­pım­cı­sı ve me­na­je­ri Po­lat Yağ­cı­’ya 15 kon­ser kar­şı­lı­ğın­da 400 bin li­ra­lık tek­lif­te bu­lun­du.

Tek­li­fi İze­l’­e ile­ten Yağ­cı, hiç bek­le­me­di­ği bir ya­nıt­la kar­şı­laş­tı. Bir­çok sa­nat­çı­nın kon­ser ver­mek için can at­tı­ğı şu gün­ler­de ün­lü şar­kı­cı, “Bar­lar­da sah­ne al­ma­m” di­ye­rek ge­len tek­li­fi hiç dü­şün­me­den red­det­ti. İzel ile ya­pım­cı­sı Po­lat Yağ­cı­’nın, ara­la­rı­nın bir sü­re­dir açık ol­du­ğu ko­nu­şu­lu­yor­du. Ün­lü şar­kı­cı­nın ge­len tek­li­fi red­det­me­siy­le Yağ­cı ile ara­la­rı­nın ye­ni­den açı­la­ca­ğı bek­len­ti­si doğ­du.

SAY­GI DU­YA­RIM

An­cak Po­lat Yağ­cı bu de­di­ko­du­la­rın önü­ne ge­çe­rek İzel ile ara­la­rın­da bir so­run ol­ma­dı­ğı­nı söy­le­di. İze­l’­in dü­şün­ce­si­ne say­gı duy­du­ğu­nu be­lir­ten Yağ­cı, “Be­nim hiç­bir sa­nat­çım­la aram bo­zuk de­ği­l” de­di.

BAR SAHNESİ NE ZAMAN KONSER OLDU

Son gün­ler­de söy­lem­le­riy­le ma­ga­zin gün­de­mi­ne sık­ça ge­len Ni­ran Ün­sal da “Bar­lar­da çı­kı­yor­lar, sah­ne re­ko­ru kır­dık di­ye ha­va atı­yor­lar. Bar sah­ne­si ne za­man kon­ser ol­du­” di­ye­rek İze­l’­i des­tek­le­yen bir laf et­miş­ti. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.