Hava Durumu

İzmir'de aranan kardeşler bulundu

İzmir'in Bornova ilçesinde anne Şule Kandemir'in kayıp başvurusu üzerine başlatılan arama sonucu, çocukları Emirhan ve Talha Akkuş'un polis ekiplerince bulunduğu bildirildi.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2019 08:41
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2019 08:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İzmir'de aranan kardeşler bulundu

Alınan bilgiye göre, İzmir Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince başlatılan arama sonucu, Emirhan ve Talha Akkuş kardeşler ile arkadaşları 14 yaşındaki Hamza Alamur, sokakta gezdikleri sırada yapılan kimlik kontrolü sırasında bulundu.

Üç çocuk, polis ekiplerince Çocuk Şube Müdürlüğüne götürüldü. Çocukların neden kaçtıklarının henüz belli olmadığı belirtildi.

Atatürk Mahallesinde yaşayan anne Şule Kandemir (32), önceki gün öğleden sonra çocukları 8. sınıf öğrencisi 14 yaşındaki Emirhan ve 15 yaşındaki Talha Akkuş'tan haber alamadığını bildirmesi üzerine İzmir Emniyet Müdürlüğü ekiplerince arama çalışması başlatılmıştı.

Güçlükle konuşan ve gözyaşı döken anne Kandemir, "Emirhan 8. sınıfa gidiyor. Dün bir sınava girdi. Sınavdan sonra ise okul dağıldı ama eve gelmedi. Telefonla da kendisine ulaşamadım. Emirhan'a ulaşamayınca büyük oğlumu telefonla aradım. Bu sefer onun cep telefonunun da kapalı olduğunu gördüm. Hiçbir şekilde ulaşamıyorum." diye konuşmuştu.

Bunun üzerine polise giderek kayıp müracaatında bulunduklarını anlatan Kandemir, şöyle konuştu:

"Okuldaki arkadaşlarına babalarının yanına gideceklerini söylemişler ama orada da yoklar. Ne olduğunu hiç bilmiyorum. Bana haber vermeden aniden bir yere gidecek çocuklar değildiler. Polise giderek fotoğraflarını verdim ve kayıp müracaatı yaptım ama hala hiçbir haber alamıyorum, çok endişeliyim. Çocuklarım benim şu anda ne halde olduğumu çok iyi biliyorlar, beni iyi tanırlar. Lütfen gelsinler artık."

Kandemir, iki çocuğunun komşularının oğluyla gittiklerine dair bir iddia olduğunu da ifade etti.

Öte yandan İzmir Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerinin, Emirhan ve Talha Akkuş'un bulunması için çalışma başlattığı belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.