Hava Durumu

İzmir'de barda silahlı kavga: 1 ölü, 3 yaralı

İzmir'in Bornova İlçesi'nde, bir bara müzik yapıp bahşiş almak için girmek isteyen grup ile onlara engel olan bar görevlileri arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi ölürken, 3 kişi de yaralanmıştı. Olayın ardından 7 şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi.

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2013 23:54
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2013 23:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İzmir'de barda silahlı kavga: 1 ölü, 3 yaralı

Olay, dün gece Küçükpark'taki Süvari Caddesi üzerinde bulunan barda meydana gelmişti. İddiaya göre müzik yaparak bahşiş topladıkları ileri sürülen grubun içeri girmesine bar çalışanları izin vermedi. Çıkan tartışma kısa sürede caddede tabanca, tüfek ve bıçaklı kavgaya dönüştü. Olayda elinde müzik aletiyle bara girmek isteyen gruptan 19 yaşındaki Erdinç Ergat, minibüs şoförü 31 yaşındaki Remzi Taşyuran, başka bir barın güvenlik görevlisi 29 yaşındaki Rüstem Mızrak ile tesadüfen olay yerinden geçen 45 yaşındaki Abrurrahman Özçelik yaralandı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahaleyi olay yerinde yaptığı yaralılardan Erdinç Ergat ile Rüstem Mızrak'ı Ege Üniversitesi Hastanesi'ne, Remzi Taşyuran'ı Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne, Abdurrahman Özçelik de Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Sağlık durumu ağır olan Erdinç Ergat yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis olayda kullanılan 2 tabanca, 1 pompalı tüfek ve 1 bıçağa el koydu.

ADLİYEYE SEVK EDİLECEKLER

silahlı ve bıçakla kavga ile ilgili çalışma başlatan ekipler olayla ilgili aralarında 'Bunları ben vurdum' diyerek teslim olan bir kişinin de bulunduğu 7 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüpheliler işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.