Hava Durumu

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın: İznik için hep fazlasını yaptık

Yeni dönemde aday gösterilmeyen ve görevinin bitimine kısa bir süre kala Sönmez Medya Buluşmaları'nın konuğu olan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın,"İznik için ne dediysek fazlasını yaptık" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2019 07:41
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2019 07:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İznik Belediye Başkanı Osman Sargın: İznik için hep fazlasını yaptık

Haber / Ayşegül SEVER

Sönmez Medya Buluşmaları'nın bu haftaski konuğu İznik Belediye Başkanı Osman Sargın oldu. AS TV ve Bursa Hâkimiyet ekibinin sorularını yanıtlayan Sargın, " İznik için ne dediysek fazlasını yaptık" dedi. İznik için alt ve üstyapı sorunlarının bitirildiğini dile getiren Başkan Sargın, İznik'i sil baştan imar ettiklerini söyledi. Yeni gelen belediye başkanına hangi partiden olursa olsun destek vereceğini söyleyen Başkan Sargın, parti ayrımı yapmadan İznik için hizmet etmeye hazır olduğunu belirtti. İznik'in kültür sanat etkinliklerinin devam etmesi gerektiğini söyleyen Başkan Sargın, tanıtım eksikliğinin yeni dönemde bitirilmesi gerektiğine vurgu yaptı. Gün Batımı Festival, Üzüm Festivali gibi festivallerin devam etmesinin İznik için önemli olduğuna vurgu yaptı.

ÇOĞUNLUĞU ALACAĞIZ

31 Mart yerel seçimleri için AK Parti'nin birçok belediyeye sahip olacağını söyleyen Sargın, "Birileri ipi göğüsleyecek. Önemli olanın ipi göğüsleyenin gönlünde hizmet sevdasının olmasıdır. 31 Mart'ta her şey güzel olacak. Büyük bir bölümünü AK Parti alacaktır" dedi. İznik'in tanıtımı noktasında desteklerinden dolayı Sönmez Medya'ya teşekkür eden Başkan Sargın, Belediye Başkanı ilk seçildiği zamanda ilk programını AS TV ile yaptığını hatırlatarak son programını da yine AS TV ile yaptığını söyleyerek Sönmez Medya'nın kendisi için ayrı öneme sahip olduğunu söyledi.

9 GÖLET KAZANDIRDIK

Bugüne kadar İznik'e 9 gölet kazandırdıklarını belirten Başkan Sargın, Aydınlar Göleti'nin açılışını yaparak çiftçinin hizmetine sunduklarını söyledi. Yapımı devam eden İznik Barajı'nın da 2021- 2022'de açılmasının planlandığını söyledi. İznik'te teleferik olmasını istediğini söyleyen Başkan Sargın, Kapalı Yüzme Havuzu ve Kapalı Spor Salonu yapımını başkan adaylarına anlattığını ifade etti. Alt ve üstyapı çalışmalarının bitmesi nedeniyle İznik için sadece peyzaj ve tanıtım çalışmalarının yapılması gerektiğinin de altını çizdi. 2020 yılında İznik için BEBKA'dan turizm başlığında yeni hibeler olacağını belirten Sargın, İznik Spor'un bu sene Bal Ligi'ne çıkacağının altını çizerek, ilçede 6'dan fazla dalda spor faaliyetlerinin yapıldığını söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.