Hava Durumu

İznik Belediyesi'nden stajyer öğrencilere teşekkür belgesi

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, 2015-2016 eğitim ve öğretim dönemi kapsamında staj yapan 20 öğrenciye teşekkür belgesi verdi. 

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2016 15:22
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2016 15:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İznik Belediyesi'nden stajyer öğrencilere teşekkür belgesi
İznik Belediyesi bünyesinde kendi branş ve alanlarında 2015-2016 eğitim ve öğretim dönemi kapsamında öğrenciler, Özel Kalem Müdürlüğü, Yazı İşleri Müdürlüğü, Mali Hizmetler Müdürlüğü, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Gelir Şefliği,Fen İşleri Müdürlüğü, Sosyal Tesisler Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimlerinde görev yaptı. Çok Programlı Anadolu Lisesi, Eşrefzade Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Emine Saadet Öcal Giray Eğitim Merkezi öğrencileri ile başkanlık makamında bir süre sohbet eden Sargın, okudukları bölümler hakkında öğrencilerden bilgi aldı.

Staj eğitiminin çalışma hayatına atılan bir adım olduğunu belirten Sargın, "Staj eğitimi için kurumumuzda çalıştıkları süre içerisinde gösterdikleri azim ve gayretlerinden dolayı öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Sizler bu ülkenin geleceklerisiniz. Türkiye gelecek nesilden çok işler bekliyor. Yarınlar sizinle gündüze ve düze çıkacak. Farklı alan ve branşlarda meslek eğitimi alan öğrencilerimizden gelecekte umutluyuz" dedi.

Sargın, görüşme sonunda öğrencilere başarılarından dolayı 'teşekkür belgesi verdi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.