Hava Durumu

İznik'te bütünleştiren bayramlaşma

Ramazan Bayramı dolayısıyla İznik Belediye Çay Bahçesi'nde resmi bayramlaşma töreni gerçekleştirildi. Bayramlaşmaya ilçedeki tüm siyasi partiler, kamu kurum ve kuruluşlar ve sivil toplum örgütleri katılarak birlik ve beraberliklerini gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2019 09:17
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2019 09:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İznik'te bütünleştiren bayramlaşma

İznik ilçesinde resmi bayramlaşma, Ramazan Bayramı'nın birinci gününde İznik Belediyesi Belediye Çay Bahçesi'nde gerçekleşti. Bayramlaşmaya Kaymakam Bülent Bayraktar, Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, Sayıştay Üyesi İsmail Destan, İlçe Jandarma Komutanı Tuncay Doğan, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Tekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammed Asil, İlçe Müftüsü Üzeyir Yavaş, Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri, Gaziler Derneği, kamu kurum ve kuruluşları temsilcileri, sivil toplum örgütleri, oda başkanları ve vatandaşlar katıldı.

İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta Bayramlaşma da yaptığı konuşmada, "Belki başka memleketten olup burada kendilerini hemşeri olarak kabul ettiğimiz sevgili dostlarımız. Ne mutlu ki gerçekten güzel bir kalabalık var. Hepinizin teker teker bayramını kutluyorum. Yüce Rabbim tüm dünya insanlarına huzur, barış getirsin, sağlık getirsin. Görülüyor ki bir araya gelebiliyoruz. Farklı düşüncelerden olabiliriz, farklı siyasi partilerden olabiliriz, farklı inançlardan olabiliriz. Bu bizim insan olma özelliğimizi değiştirmiyor. Şu anda ortak noktayı bulmak içinde fazla mücadele etmememiz lazım. En önemli unsur birbirimize tahammül etmemiz lazım. Eğer birbirimize tahammül etmeyi başarabilirsek birlikte memlekete hizmet etmenin gerçekten tadına varırız. Bu memleket bizim memleketimizdir" diye konuştu. İznik Kaymakamı Bülent Bayraktar ise konuşmasında herkesin bayramını kutladı.

Buradaki bayramlaşmanın ardından protokol üyeleri, İznik Ticaret Odası Başkanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, İznik Devlet Hastanesi görevlileri ve yatan hastaları ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.