Hava Durumu

İznik'te trafik kazası:2 yaralı

Bursa’nın İznik İlçesi’nde, Real Madrid- Galatasaray maçını izlerken alkol alan sürücünün yönetimindeki kargo şirketine ait minibüs, park halindeki traktör ve otomobile çarptı. Kazada, 2 kişi yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2013 14:50
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2013 14:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İznik'te trafik kazası:2 yaralı

Kaza, geceyarısı Selçuk Mahallesi Selçuk Sokak’ta meydana geldi. 29 yaşındaki Emin Sargın ile arkadaşı, 27 yaşındaki  Hakkı Yıldız, Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali'nde Real Madrid-Galatasaray maçını izleyerek alkol aldı. Daha sonra yola çıkan iki arkadaşın bulunduğu bir kargo şirketine ait Emin Sargın yönetimindeki 16 BMS 99 plakalı minibüs, Selçuk Sokak’ta park halinde bulunan 16 H 6305 plakalı traktörün römorkuna çarptı. Araç, çarpmanın şiddetiyle aynı sokakta bulunan 16 FBN 136 plakalı otomobile de arkadan çarparak yan yattı. Kazada, kağıt gibi yırtılan araçta sıkışan 2 kişi kaza yerine çağrılan itfaiye ekipleri tarafından çıkartıldı.

Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği sürücü Sargın, yattığı sedyeden kalkarak, diğer yaralı arkadaşının durumuna sordu. Sargın, polis ve sağlık ekipleri tarafından sakinleştirdi. İznik Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların sağlık durumları iyi olduğu açıklandı. Yapılan inceleme sonucu sürücü Emin Sargın’ın 1.78 promil alkollü olduğu belirlendi. Soruşturma sürdürülüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.