Hava Durumu

İznikli gençler gelecekten ne beklediklerini anlattılar

Bursa'nın İznik ilçesinde yürütülen Gençler Gelecekten Ne Bekliyor Projesi kapsamında gençlerin fikirleri toplanarak rapor haline getirilecek.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2018 21:41
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2018 21:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İznikli gençler gelecekten ne beklediklerini anlattılar

İznik Kaymakamlığı, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve İznik Belediyesi işbirliğiyle Gençler Gelecekten Ne Bekliyor Projesi başlatıldı.Projede, gençlerin gelecekten beklentilerine ilişkin düşünceleri toparlanarak raporlaştırılacak ve ardından ilgili kurum ve kuruluşlar tarafından değerlendirilecek.

Projenin tanıtım toplantısı, İznik Şehit Sedat Pelit Anadolu Lisesi'nde İznik Kaymakamı Bülent Bayraktar, Belediye Başkanı Osman Sargın, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin Coşkun, Milli Eğitim Müdür Vekili Filiz Baran'ın katılımıyla yapıldı.

İznik Kaymakamı Bülent Bayraktar, toplantıda yaptığı konuşmada, hayata geçirilen projenin çok önemli olduğunu belirtti.

Gençlerden düşüncelerini samimi şekilde paylaşmalarını isteyen Bayraktar, "Bu projeyi gerçekleştiren, düşünen Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürlüğümüze, Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Belediye Başkanımıza da bu projeye desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah güzel meyveler ortaya çıkacak." dedi.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın da gençlerin daima sahada olması gerektiğini dile getirerek, "Sizler talep edeceksiniz, isteyeceksiniz, pes etmeden hayallerinizin peşinde koşacaksınız. Bizler sizlerden nasıl bir İznik hayal ediyorsunuz, nasıl bir ülke hayal ediyorsunuz bu fikirlerinizi bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

İznik Şehit Sedat Pelit Anadolu Lisesi Müdürü Nurkan Oral'ın ev sahipliği yaptığı toplantı sonunda, projenin açılışı yapılarak, okul öğrencileri kağıtlara yazdıkları fikirlerini sandıklara attı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.