Hava Durumu

İznikspor sahaya indi

Yeşil Beyazlıların ilk antrenmanını İznik Belediye Başkanı Osman Sargın da takip etti. Başkan Sargın, "Sakatlıksız, sağlıklı ve başarılı bir sezon diliyorum, hedefimiz BAL'a çıkmak" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2017 08:14
Haber Güncellenme Tarihi: 25.08.2017 08:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İznikspor sahaya indi

Bursa Süper Amatör Küme'de yer alan İznikspor'da yeni sezon hazırlıkları başladı. Uzun yıllardır yer aldığı Süper Küme'de play-off'a kalan ancak bir türlü Bölgesel Amatör Lig'e çıkmayı başaramayan Yeşil Beyazlılar, Teknik Direktör Yunus Emre Ülker neza-retinde ilk antrenmanını kendi tesis- lerinde gerçekleştirdi. İznikspor'un çalış- masını kulüp başkanı Gökhan Demir ile yöneticilerin yanı sıra İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ve Belediye Baş-kan Yardımcısı Necati Tosun da takip etti.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Yeşil Beyazlı futbolcularla yakından ilgilenirken bizzat antrenman yaptırdı. Sargın, "İznikspor futbol takımımızı 2017-2018 sezonunun ilk antrenmanında ziyaret ederek desteklerimizin kendileriyle olduğunu hissetmelerini istedik. İlçemizin sporun her alanında temsil edilmesi için belediyemiz olarak canla başla çalışıyoruz. Uzun yıllardır play-off'a kalmayı başarıyoruz ama bir türlü BAL'a çıkamadık. Bu sezon bu şanssızlığı kırarak bir üst ligi istiyoruz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.