Hava Durumu

Jandarma son anda kurtardı

Aydın'ın Bozdoğan ilçesindeki Akçay Köprüsü'ne çıkarak intihar etmek isteyen 45 yaşındaki Hatice K., jandarmanın 1 saatlik uğraşı sonucu ikna edilerek kurtarıldı.

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2017 15:14
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2017 15:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Jandarma son anda kurtardı

Olay, bugün saat 09.30 sıralarında, Nazilli-Bozdoğan karayolu üzeri Akçay Köprüsü'nde meydana geldi. Bilinmeyen bir nedenle bunalıma giren Hatice K., köprünün alt kısmına inerek, Büyük Menderes Nehri'ne atlayıp intihar etmek istedi. Yoldan geçenlerin durumu fark edip jandarmaya haber vermesi üzerine ekipler sevk edildi. Alkollü olduğu belirtilen Hatice K.'yı intihar etmemesi için ikna etmeye çalışan jandarma, zor durumda kalarak psikiyatrist çağrıldı. Pskiyatristin gecikmesi üzerine devreye girerek kadınla konuşan jandarma, uzun uğraş sonucu Hatice K.'yı ikna etti.

Gelen sağlık ekipleri, ikna edilen kadını ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı. Jandarma Genel Komutanlığı Twitter hesabından, "Bir can, bir hayat. Ne yaşamış olursak olsun, her bir birey en kıymetlimiz. Bu sabah intihar etmek isteyen kadını ikna ederek hayata döndüren Aydın Nazilli İlçe Komutanlığı'ndaki arkadaşlarımıza çok teşekkür ve minnet" notu paylaşıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.