Hava Durumu

Jandarmanın bulduğu keçisine sarılarak öptü

GAZİANTEP'in İslahiye ilçesinde, Meryem Döner'in merada otlattığı keçisi çalındı. Jandarma ekiplerinin yaptığı çalışma ile çalınan keçi bir hafta sonra bulundu. Meryem Döner, jandarmanın bularak teslim ettiği keçisinin boynuna sarılıp, öptü.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2020 14:40
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2020 14:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Jandarmanın bulduğu keçisine sarılarak öptü

Değirmencik Mahallesi'nde yaşayan Meryem Döner (61), 17 Mayıs günü sahip olduğu keçisini evinin yakınındaki merada otlamaya bıraktı. Bir süre sonra keçiyi göremeyen ve yaptığı aramaya rağmen bulamayan Meryem Döner, jandarmayı arayarak yardım istedi.

İhbar üzerine çalışma başlatan jandarma, çevredeki güvenlik kameralarından hırsızlığın İ.T. (29) ve A.Ç. (41) tarafından yapıldığını belirledi. Jandarma ekipleri, iki şüpheliyi gizlendikleri adreste yakalarken, çalınan keçi de bulundu. Şüpheliler gözaltına alınırken, keçi ise jandarma ekipleri tarafından sahibine teslim edildi. Mahalleye gelen jandarmayı gören kadın, kendisine teslim edilen keçisinin boynuna sarılarak, öptü. Hasret giderdiği keçisinin bulunmasının mutluluğunu yaşayan Meryem Döner, jandarmaya teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.