Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Jani Atanasov'dan Bursaspor taraftarına övgü!

Yeşil Beyazlılar'ın genç Makedon futbolcusu Jani Atanasov Bursa'da taraftarın desteği sayesinde kendisini hiçbir zaman yalnız hissetmediğini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2019 09:06
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2019 09:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Jani Atanasov'dan Bursaspor taraftarına övgü!

Bursaspor'un genç futbolcusu Jani Atanasov basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Makedonya U21 Milli Takımı'nda forma giyen ve son davet edildiği dönemde iki gol atan Atanasov basın toplantısına bu konuya değinerek başladı. Genç futbolcu, "Uzun süredir milli takımda forma giyiyorum. Bu sefer iki gol attım. Aslında gol atmam çok önemli değil. Benim için ülkem adına forma giymek büyük bir zevk. Ülkem küçük bir ülke. Bizler ülkemin daha iyi yerlere gelmesini ve Avrupa Kupaları'nda mücadele etmesini istiyor ve bunun için çalışıyoruz" dedi.

Ümraniyespor maçında zor bir rakibe karşı önemli bir galibiyet elde ettiklerini belirten Jani Atasanov, "rakibimizi hazırlık maçlarından biliyorduk. Gelmeden önce ikinci sıradaydılar. Belki sahada iyisini yapamadık ama son 10 dakikada 2 gol bularak kazanmasını başar-dık." diye konuştu. Taraftarla arasında kurulan bağ hakkında da görüşlerini aktaran genç krampon, "Bana geldiğim ilk günden beri çok sıcak bir ilgi gösteriyorlar. Onlar sayesinde kendimi evimde gibi hissediyorum. Şunu defalarca söyleyebilirim ki onlar Türkiye'nin en iyi taraftarı." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.