Hava Durumu

Jennifer Lopez sevgilisini evden attı

Mahallesi Bronx'ta verdiği konserle gündemde olan iki çocuk annesi Jennifer Lopez, dansçı sevgilisi Casper Smart'tın mesajını yakaladı.

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2014 14:59
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2014 14:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Jennifer Lopez sevgilisini evden attı

Doğduğu ve sıradan bir genç kız olarak yaşadığı mahallesi Bronx'ta verdiği dev konserle gündemde olan 44 yaşındaki Jennifer Lopez'in aslında aylardır ayrılık acısı yaşadığı ortaya çıktı. Paparazzi sitesi TMZ'nin haberine göre Jennifer Lopez, genç dansçı sevgilisi Casper Smart'tan bir SMS nedeniyle ayrıldı.

SEBEP TRANSEKSÜELLERE İLGİSİ

Smart'ın cep telefonundaki mesajlaşmayı yakalayan J Lo, ayrılık kararı verdi ve Smart'a evden taşınması için de bir süre verdi. SMS'in içeriği ise Smart'ın transseksüellere olan ilgisini açık eder nitelikte. İddiaya göre, iki buçuk yıldır birlikte olduğu Smart'tan iki ay önce ayrılan Lopez, yeni albümü 'AKA'nın turnesi ve çalışmaları nedeniyle işleri ağırdan aldı.

Lopez'in ayrılığı böylece 10. albümünün tanıtım çalışmalarının da önüne geçmemiş olacaktı. Ancak işler planlandığı gibi yürümedi. Lopez'e yakın bir kaynak, tüm bunları anlatınca Lopez, ayrılığın transseksüel mesajıyla ilgisi olmadığını söyledi ama ve yer yerinden oynadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.