Hava Durumu

Jessie J. gözyaşlarına boğuldu: Bebeğimi kaybettim

Ünlü şarkıcı, hayatının en büyük hayalini gerçekleştirmek üzereyken onu kaybetti. Yani uzun süredir kavuşmak için kelimenin tam anlamıyla canını dişine taktığı o hayali "avuçlarının arasından" kayıp gitti. Yaşadığı hayal kırıklığını da sahnede onlarca kişinin karşısında gözyaşları içinde anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2021 15:00
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2021 15:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Jessie J. gözyaşlarına boğuldu: Bebeğimi kaybettim

HAYATIM BOYUNCA KENDİMİ HİÇ BU KADAR YALNIZ HİSSETMEMİŞTİM

"Geçen yıl aralık ayında işitme yetimi kaybettim. Doktorlar Meniere hastalığı teşhisi koydu. Sonra sesimi kaybettim ve bu korkunç bir şey. Sonunda da bebeğimi kaybettim. İyi olacağımı biliyorum, çünkü hayatta başka seçeneğim yok. Ama hayatım boyunca kendimi hiç geçen hafta olduğu kadar yalnız hissetmedim."

SEYİRCİLERLE DERTLEŞTİ

Bu sözler, ünlü şarkıcı Jessie J'ye ait. Önceki gün Los Angeles'ta bir etkinliğe katılan 33 yaşındaki Jessie J. sohbet sırasında hamile olduğunu ve geçen hafta bebeğini düşürdüğünü açıkladı. Gerçek adı Jessica Ellen Cornish olan İngiliz şarkıcı seyircilerle yaptığı sohbet sırasında yaşadıklarını gözyaşlarına boğularak anlattı: "Kendi bebeğime sahip olmak istedim. Ve bir mucize oldu, hamile kaldım. Ama sonra dün ..." deyip gözyaşlarına boğuldu ve bebeğini düşürdüğünü söyledi.

MUTLULUĞU BİR ANDA YIKILDI

Jessie J, bebeğini kaybettiğini, dün elinde hamile olduğunu gösteren bir testle çektiği selfie pozuyla duyurdu. Ünlü şarkıcı, mutluluktan ruhsal çöküntüye geçişini de kelimelere döktü. Şarkıcı şunları yazdı: " Dün sabah bir arkadaşımla "Cidden, yarın gece Los Angeles'taki konserimi tüm izleyicilere hamile olduğumu söylemeden nasıl bitireceğim" diyerek gülüyordum. Üçüncü kez doktor kontrolüne gittikten sonra bana bebeğimin kalp atışlarının artık duyulmadığı söylendi."

'DUYGULARIMI KONTROL EDEMEDİĞİMİ HİSSEDİYORUM'

Ünlü şarkıcı Jessie J dana sonra da şöyle devam etti: "Bu sabah duygularımı kontrol edemediğimi hissediyorum. Bunu paylaştığım için pişmanlık duyabilirim de duymayabilirim de. Aslında bilmiyorum. Bildiğim şey ise bu gece şarkı söylemeyi istediğim. Acıyı engellemek için değil, şarkı söylemenin bu gece bana yardımcı olacağını bildiğim için."

Kendi başına bir bebek sahibi olmak istediğini de belirtti Jessie J. paylaşımında. Sonra da bunun hep çok istediği bir şey olduğunu vurguladı. Hamile kalmasının bir mucize olduğunu belirten şarkıcı bunun asla unutamayacağı bir deneyim olduğunu da yazdı. Paylaşımında hala şokta ve derin bir üzüntü içinde olduğunu anlatan şarkıcı "Ama güçlü olduğumu biliyoRum ve iyi olacağım" diye yazdı. Şarkıcı bunun dünyanın en büyük yalnızlık duygusu olduğunu da satırlarına ekledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.