Hava Durumu

Jorquera'dan kritik maç öncesi iddialı çıkış

Şilili futbolcu son haftalardaki puan kayıplarını telafi etmek istediklerini söyledi ve “İddiamızı sürdürmek için iyi hazırlanıp rakibimizi yenmek istiyoruz” diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2016 05:48
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2016 05:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Jorquera'dan kritik maç öncesi iddialı çıkış
Bu sezon sonradan girdiği maçlarda attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken ancak son haftalarda suskunluğa bürünen Cristobal Jorquera Çaykur Rizespor ile oynanacak maça takım olarak büyük önem verdiklerini söyledi. Son maçlardaki puan kayıplarının üzüntüsünü yaşadıklarını belirten Şilili futbolcu, “Ligin üst sıralarında kalma iddiamız için temel bir önem taşıyan maç olacak. İyi hazırlanıp, kazanmaya çalışacağız” diye konuştu.

İYİ BİR MAÇ ÇIKARDIK

Akhisar Belediyespor ile oynanılan kupa maçında şanssızlıktan yakınan Cristobal Jorquera, “Onların attığı goller tamamen bizim hatamızdan oldu. Zor bir maçta kurtardığımız önemli bir puan oldu. İlk yarıda 5 gol olması normal bir şey değil. Hiçbir zaman böyle bir şey olmasını tahmin edemezsiniz. Bence iyi bir maç çıkardık. Maçta yaptığımız hatalar da önümüzdeki maçlar için bize önemli dersler vermiş oldu” ifadelerini kullandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.