Hava Durumu

Josua John: Gergindim

Hollandalı futbolcu, 37. dakikasında oyundan alındığı Akhisar Belediyespor maçıyla ilgili, "O anda çok üzgündüm. İlk alınan futbolcu olduğum için de üzüntüm iki kat arttı.Sonuçtan dolayı gergindim. İyi bir örnek değildi" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Josua John: Gergindim

Barış YALIM'ın özel haberi

Bursaspor'un 5-1 mağlup olduğu Akhisar Belediyespor maçının 37. dakikasında oyundan alınan Josua John, Sönmez Medya'ya konuştu. "Kötü bir gün geçirdik" diyen John, "Takım olarak iyi başladığımız maçı bu şekilde kaybetmek kötüydü. Herkes çok üzgündü. Hayal kırıklığına uğradık. Ama takım olarak bunun üstesinden geleceğiz" ifadelerini kullandı.

İKİ KAT ÜZÜCÜYDÜ

Oyundan erken alınmasıyla ilgili de konuşan 29 yaşındaki futbolcu, "Erken çıktığım için üzgünüm. Çıkmak için seçilmiş ilk isim olmak da üzüntümü iki kat artırdı. Mutlu Hoca'yla sorunum yok, olamaz. Sonuçtan dolayı üzgündüm ve gergindim. İyi bir örnek değildi. O noktada bazen böyle şeyler olabiliyor. Önümüzdeki maçlarda alacağımız sonuçlarla bu olayları unutturacağız" dedi.

Taraftarın tepkisi haklıydı

Akhisar Belediyespor maçında taraftarın stadı terk etmesiyle ilgili de yorumda bulunan Josua John, "Taraftarın tepkisi haklıydı. Çünkü iyi oynamadık. 5-1 kaybetmek Bursaspor için iyi bir şey değil. Umarım bundan sonra iyi performans ortaya koyup onları memnun ederiz" dedi.

Daha iyi oynamalıyım

Josua John, özeleştiri yaparak, "Kişisel olarak baktığımda daha iyi oynayabilirim. Bunun için çok çalışıyorum. Takım olarak da iyi sonuçlar alabilecek futbolculara sahibiz. Daha iyi yerlerde olacağımızı düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.