Hava Durumu

Josue'den iddialı açıklama...3 puanı alacağız

Bursasporlu Josue ve kaleci Harun düzenlenen imza gününde taraftarlarla bir araya geldi. Başarılı futbolcular Fenerbahçe maçı öncesinde önemli açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2014 15:32
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2014 15:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Josue'den iddialı açıklama...3 puanı alacağız
Bursaspor'un başarılı kalecisi Harun Fenerbahçe maçı ve A Milli Takım'a çağırılmasıyla ilgili şunları söyledi:

"İki takım açısından da zorlu bir mücadele olacak. Fenerbahçe'ye karşı oynayacağız. Bizim hedefimiz her zaman 3 puan. Bu karşılaşmaya da iyi hazırlanıyoruz ve evimizde 3 puanı almak istiyoruz. Milli Takım'a seçildim. Benim en büyük hedefimdi. Bunu da gerçekleştirdim. Sorumluluklarımın bilincindeyim. Düzenli olarak seçilmek istiyorum, bunun için de daha çok çalışacağım. Taraftarlarımızı stada bekliyoruz. İnşallah Passoliglerini alırlar ve stadı doldururlar. Onlar bizim için büyük güç. Onlar olduğu zaman biz daha iyi ve hırslı oynuyoruz."

JOSUE: "DESTEĞİN ARTMASINI BEKLİYORUZ"

Bursasporlu Josue Fenerbahçe maçıyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Oynaması zevkli ve güzel bir karşılaşma olacak. Fenerbahçe iyi bir takım. Biz de iyi bir takımız. Taraftarlarımızın da desteğiyle 3 puanı alacağımızı düşünüyorum. Taraftarımız bize her zaman desteklerini belli ediyorlar. Özellikle takımımızın son dönemdeki performansıyla birlikte bu desteğin artmasını bekliyoruz. Bizim kendi sahamızda kakımların gelmeye korkacağı atmosferi oluşturmamız gerekiyor. Bunda da taraftarlarımız çok büyük bir anahtar olacaklardır. Eminim bu ve bundan sonraki maçlarda daha fazla göreceğiz."

ÇALIŞANLARA PASSOLİG DAĞITILDI

Organizasyonun yapıldığı kentteki bir market zinciri, Bursaspor'a maçlarında da destek vermek amacıyla 661 çalışanına Passolig kartı hediye etti. Bursaspor'un başarısı için taraftarın desteğine her zaman ihtiyacı olduğuna değinen Genel Müdür İbrahim Özhan şunları söyledi:

"Takımımızın başarılı geçen sezonunda, heyecan dolu taraftarımızı yeniden statta görmek istiyoruz. Özhan ailesi olarak her zaman Bursaspor'un destekçisi ve taraftarıyız. Tüm çalışanlarımıza Passolig kartı hediye ederek, onların takımlarına desteklerini, tüm maçlarda canlı canlı gösterme fırsatını verdik."
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.