Hava Durumu

Junıoshow cıvıl cıvıl

TÜYAP Bursa Fuar Merkezi'ndeki 'Junioshow 2017' fuarını ziyaret eden Bebe-Çocuk Konfeksiyonu Sektörü Sanayici ve İşadamları Derneği (BEKSİAD) ve Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri firmaları gezdi.

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2017 22:59
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2017 22:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Junıoshow cıvıl cıvıl

BEKSİAD Başkan Yardımcısı Ömer Yıldız, İlkbahar-Yaz dönemi ürün renkleri ve ikincisi bu yıl düzenlenen Junioshow Bursa Bebe, Çocuk Hazır Giyim ve Çocuk İhtiyaçları Fuarı hakkında açıklamalarda bulundu.Çocuk tekstili söz konusu olunca renkliliğin çeşitlilik arttığını söyleyen Ömer Yıldız, İlkbahar-Yaz sezonu ürünlerinde, erkek kategorisinde sarı ile kırmızının hâkim olduğunu, kız ürünlerinde de son birkaç yıldır olduğu gibi ürünlerde pastel renklerin tercih edildiğini ifade etti. Yıldız, "Her yıl olduğu gibi bu yıl da rengârenk, cıvıl cıvıl ürünler raflarda yerlerini aldı" dedi.

MÜSİAD FİRMALARI ZİYARET ETTİ

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gürses ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Junioshow Bursa Bebe, Çocuk Hazır Giyim ve Çocuk İhtiyaçları Fuarı'nda stant açan üyelerini ziyaret etti.

Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan Mustafa Gürses, "Bursa, bebe ve çocuk konfeksiyonu üretimi bakımından Türkiye'nin en önemli merkezi. Böyle bir potansiyele sahip Bursa'mızda, ilkini geçen yıl başarıyla gerçekleştirdiğimiz fuarın ikincisi de geçtiğimiz günlerde kapılarını açtı. Biz de MÜSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu olarak, fuar kapsamında stant açan üyelerimizi ziyaret ettik" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.