Hava Durumu

Junioshow'da cocuk mankenler podyuma çıktı

Bursa'da 0-12 yaş arası bebe-çocuk hazır giyimi İlkbahar-Yaz kreasyonlarından oluşan Bursa Uluslararası Bebe, Çocuk Hazır Giyim ve Çocuk İhtiyaçları Fuarı 'Junioshow''da çocuk mankenler, sahneye çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 10.01.2019 19:07
Haber Güncellenme Tarihi: 10.01.2019 19:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Junioshow'da cocuk mankenler podyuma çıktı

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından, Bebe Çocuk Konfeksiyonu Sanayici ve İşadamları Derneği (BEKSİAD) işbirliğiyle gerçekleştirilen Bursa Uluslararası Bebe, Çocuk Hazır Giyim ve Çocuk İhtiyaçları Fuarı 'Junioshow'da hazırlanan kreaksiyonları çocuk mankenler sergiledi. 200'e yakın üretici firmanın katıldığı Jonioshow Fuarı'nda İlkbahar-Yaz dönemine ait 10 binden fazla ürün yerli ve yabancı katılımcıların beğenisine sunuldu. 60 ülkeden gelen firma sahiplerinin ziyaret ettiği fuar 12 Ocak'a kadar ziyaretçilerini ağırlıyacak.



Fuarın Defile Koordinatörü Büşra Azizoğlu, etkinliğe ilgini yoğun olduğunu ifade edip, "Bu sene 8 firmamız Junioshow Fuarı'na defilemize katılıyor. Firmaların konseptlerine göre, ürün gruplarına göre biz konseptler geliştiriyoruz. Ve uygun müzikler ile bunu seyircilere sunuyoruz. Yaklaşık 8 firmamız var, ilk gün 2 firmamızın defilesi daha kapsamlı oldu. Defileye ilgi çok büyük insanlar çok beğeniyor. Defide sonrasında da hem firmalardan hemde seyircilerden olumlu yorumlar aldık" dedi.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.