Hava Durumu

Juventus'dan Merih Demiral açıklaması

Juventus Teknik Direktörü Maurizio Sarri, Arnavutluk ve Fransa maçlarında asker selamı veren Merih Demiral ile ilgili konuştu. Sarri, "Bu, Türkiye Futbol Federasyonu ile UEFA arasındaki bir mesele." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2019 17:39
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2019 17:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Juventus'dan Merih Demiral açıklaması

Juventus forması giyen milli futbolcu Merih Demiral, Arnavutluk ve Fransa ile EURO 2020 elemelerinde oynadığımız maçlarda verdiği asker selamı sebebiyle İtalya'da hedef tahtasına oturtulmuştu. Konuyla ilgili görüşünü beyan eden son isimse 21 yaşındaki yetenekli savunmacının hocası Maurizio Sarri oldu.

"KARAR ÇIKARSA YORUMUNU YAPARIZ"

Deneyimli teknik adam, Serie A'nın sekizinci haftasında Bologna ile oynayacakları karşılaşma öncesinde düzenlediği basın toplantısında "Merih'in durumunu nasıl buluyorsunuz?" şeklindeki bir soruyu esprili bir dille "Nasıl mı buluyorum? Arkadaşlarıyla olan ilişkisi ve antrenmanlardaki performansı gayet normal." diye yanıtlarken asker selamının hatırlatılması üzerineyse "Bu, Türkiye Futbol Federasyonu ile UEFA arasındaki bir mesele. Şayet bir karar çıkarsa yorumumuzu yaparız." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.