Hava Durumu

Juventus Harun'a hayran kaldı

İtalyan kulübünün izleme komitesinden bir heyet Yeşil Beyazlı takımın Altınordu maçını izledi. Asıl amaçları İzmir ekibinin kalecisi Berke Özer'i gözlemlemek olan İtalyan scout'lar Bursasporlu Harun Tekin'e hayran kaldı. Bu sürpriz transfer gelişmesi Yeşil Beyazlılar'ın Antalya kampında adeta bomba etkisi yarattı.

Haber Giriş Tarihi: 08.01.2018 08:39
Haber Güncellenme Tarihi: 08.01.2018 08:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Juventus Harun'a hayran kaldı

HABER I Süha GÜRSOY I

Bursaspor'un Antalya kampında deyim yerindeyse tam bir sürpriz transfer gelişmesi yaşandı. Bursaspor'un Altınordu ile oynadığı hazırlık maçını Juventus Kulübü'nün scout'ları da tribünden takip etti. Altınordu kalecisi Berke Özer için gelen İtalyan yetkililer aynı zamanda Harun Tekin'in menajeri olan Ömer Koray Uzun'la birlikte İzmir ekibinin file bekçisini 90 dakika gözlemledi. Maç sonunda Juventus'lu kurmaylar Ömer Koray Uzun'a Berke için olumsuz rapor verdi. Juventus ekibinin dikkatini ise Bursaspor ve A Milli Takım'ın başarılı eldiveni Harun Tekin çekti. İtalyan yetkililer menajer Uzun'a 'Bursaspor'un kalecisi Harun'a hayran kaldık' sözleriyle gündeme bomba gibi düşen transfer gelişmesinin fitilini ateşledi.

Menajer Ömer Koray Uzun, Harun Tekin ile yaşanan bu sürpriz gelişmeyi dün vakit kaybetmeden Başkan Ali Ay'a aktardı. Takımın antrenmanını izleyen Ali Ay'la bir araya gelen Ömer Koray Uzun Juventus'un Harun'u beğendiğini iletti. Bu beklenmedik gelişme karşısında Ali Ay, İtalyan kulübünün niyetiyle ilgili bir araştırılma yapılmasını istedi. Harun Tekin, Başkan Ali Ay, Futbol Şube Sorumlusu Hasan Parlakay, idari menajer Hüseyin Gedik ve menajer Ömer Koray Uzun antrenman sonunda hep birlikte kamp yapılan otelde görüşmeye geçti. Tüm bu gelişmeler yaşanırken, Juventus Kulübü Harun Tekin'i beğenmesine karşın milli eldivenin Avrupa Birliği pasaportu taşımamasından dolayı kararsız kaldıklarını Bursaspor'a iletti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.