Hava Durumu

Kaçak girişe savaş başladı

Geçtiğimiz hafta oynanan Bursaspor-Antalyaspor maçı için stada çok sayıda kaçak giriş yaptırdığı belirlenen bir isim Bursa Emniyet Müdürlüğü'nün çalışmasıyla yakalandı. Kulüp, şahıs ile ilgili hukuki başvuruları gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 14.12.2018 08:06
Haber Güncellenme Tarihi: 14.12.2018 08:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kaçak girişe savaş başladı

Bursaspor camiasının yeni mabedi Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nda bir türlü sona ermeyen kaçak giriş sorunu için resmi çalışmalar start aldı. Başkan Ali Ay'ın Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı sonrası yeniden gündeme getirdiği kaçak girişlerle ilgili geçtiğimiz hafta oynanan Antalyaspor maçında Bursa Emniyeti ile birlikte çalışmalar gerçekleştirildi. Yapılan çalışma neticesinde stada çok sayıda kaçak giriş yaptırdığı belirlenen bir şahıs yakalandı ve hakkında hukuki süreç başlatılan şahıs ile ilgili olarak Bursaspor Kulübü de gerekli hukuki başvuruları yaptı.

Yakalanan ve adli işlem başlatılan 1 kişinini ardından Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, emniyet teşkilatı ile birlikte güzel bir işbirliği gerçekleştirdiklerini belirterek önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Ali Ay, "Başta Emniyet Müdürümüz Osman Ak ve ekibine çok teşekkür ediyorum.
Antalya maçında stat içinde ve çevresinde çok etkili biçimde önlem ve kontroller gerçekleştirildi. Stada kombine ve biletle giriş yapan binlerce taraftarımızın haksızlığa uğramaması adına, kaçak olarak girişe teşebbüs edenler artık bunun bilincine varmalı" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.