Hava Durumu

Kaçan topun peşinden göle atlayınca…

Bursa'nın İznik ilçesinde, göle kaçan topunu almak isteyen bir lise öğrencisi boğuldu.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2012 13:05
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2012 13:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kaçan topun peşinden göle atlayınca…
Edinilen bilgiye göre, Sedat Pelit Lisesi ikinci sınıf öğrencisi 16 yaşındaki Muammer Yıldız, sabah saat 10.00 sıralarında arkadaşlarıyla kafeye ders çalışmaya geldi. Bu arada, öğrencilerin yanlarında getirdiği top göle kaçtı. Yıldız, topu çıkarmak için suya girdi. Yıldız, topu almak isterken suyun birden derinleşmesi üzerine çırpınmaya başladı.

Bu sırada çevreden geçen iki genç, Muammer Yıldız'ı kurtarmak için göle atladı. Ancak, elbiseleriyle suya girdiği için ağırlaşan Yıldız'ın boyunlarına sarılıp kendilerinin de boğulmasına sebep olmasından korkan gençler, öğrenciyi kurtarmaya muvaffak olamadı.

Yıldız, okul arkadaşlarının gözleri önünde, İznik gölünün soğuk sularına batıp kayboldu. İhbar üzerine sahile polis ve jandarma ekipleri geldi. Ağ atılarak Muhammer Yıldız'ın cesedi arandı. Bu arada, bir dalgıç göle girerek akıntıya kapılan öğrencinin cesedini aradı. Fakat Yıldız bütün aramalara rağmen bulunamadı. Yalova'dan balık adam talep edilirken, Yıldız'ı arama çalışmaları halen devam ediyor.

Muammer Yıldız'ın amcasının bir buçuk hafta evvel Karsa'ta vefat ettiği, annesinin şu an bu şehirde olduğu öğrenildi.




Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.