Hava Durumu

Kader sınavı

Yeşil Beyazlılar kritik Dersimspor karşılaşması önce- sinde dün öğle saatlerinde Baia Hotel'e gelerek kampa girdi ve maç saatini beklemeye başladı.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2017 07:32
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2017 07:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kader sınavı

Bursaspor'un Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden pilot takımı Yeşil Bursa bugün 33. hafta maçında saat 15.30'da Minareli Çavuş Tesisleri'nde Dersimspor ile karşılaşacak. Yeşil Beyazlılar son çalışmasını dün sabah Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde teknik direktör Turhan Şen yönetiminde gerçekleştirdi ve öğle saatlerinde Baia Hotel'e gelerek kampa girdi. Oldukça moralli gözüken Yeşil Bursa, bugün oynanacak maçta galibiyet ya da beraberlik alması halinde son hafta öncesi ligde kalmayı garantileyecek.

KADER SINAVI

Zorlu maç öncesi Bursa Hakimiyet'e değerlendirmelerde bulunan Yeşil Bursa Teknik Direktörü Turhan Şen, "Sezonun en önemli maçlarından birine çıkacağız. 1 puan almamız halinde bile ligde kalmayı başaracağız ancak biz evimizde oynadığımız son maçı galibiyetle tamamlamak istiyoruz. Son zamanlarda taraftarlarımız da stada gelmeye başladı. Bursaspor'un maçı da 13.30'da başlayacak ve bizim maçtan hemen önce sona erecek. O yüzden kritik maçımızda yine taraftarlarımızın bizi desteklemesini bekliyoruz" dedi.(Tolga ÖZTAŞ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.