Hava Durumu

Kader sınavı Denizli maçı!

Gençlerbirliği mağlubiyetiyle üst üste 3, toplamda 7'nci kez sahadan yenik ayrılan Bursaspor'da Denizlispor maçı takımdaki dengeler açısından son şans olarak nitelendiriliyor. Yeşil Beyazlılar'da karşılaşmanın kaybedilmesi halinde oklar bu kez teknik direktör Özcan Bizati'ye dönecek.

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2021 08:16
Haber Güncellenme Tarihi: 29.11.2021 08:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kader sınavı Denizli maçı!

RADİKAL ÖNLEMLER GÜNDEMDE

Spor Toto 1. Lig'de Gençlerbirliği'ne deplasmanda 2-0 yenilerek üst üste üçüncü mağlubiyetini alan Bursaspor'da kötü gidişin sorumluları aranırken, Yeşil Beyazlılar'da önümüzdeki hafta oynanacak Denizlispor müsabakasının önemi daha da arttı.

Yarın Ziraat Türkiye Kupası 4'üncü Turu'nda Kırşehir Belediyespor'la karşılaşacak Bursaspor'da dikkatler 5 Aralık'ta Denizlispor ile oynanılacak maça çevrildi.

Bu karşılaşmadan mutlak galibiyet hedefleyen Bursaspor'da olası kötü sonuç alınması halinde radikal tedbirlerin devreye gireceği ifade edildi.

BİZATİ'NİN DURUMU SKORA BAĞLI

Şu an görevine devam eden ve yarın Kırşehir Belediyespor ile oynanılacak maçta takımının başında sahaya çıkacak teknik direktör Özcan Bizati'yle Denizlispor maçının kaybedilmesi halinde yolların ayrılacağı belirtiliyor.

Göreve geldiği günden bu yana 8 maçta takımın başında sahaya çıkan ve 4'er galibiyet ve yenilgi alan Bizati'nin futbolcularıyla birlikte Denizlispor karşısına vereceği sınav kaderini belirleyecek. Bilindiği gibi Bursaspor'da daha önce Mustafa Er ve Fatih Tekke ile yollar ayrılmış, bir maçta da altyapı antrenörleri kulübede yer almıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.