Hava Durumu

Kadere bak! Tabutu kadın eşarbıyla kamufle edildi

Özgecan Aslan’ın katili Ahmet Suphi Altındöken’in tabutu önceki gece ‘tanınmaması’ için eşarp örtülerek morgdan çıkarıldı, gizlice gömüldü.

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2016 06:57
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2016 06:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kadere bak! Tabutu kadın eşarbıyla kamufle edildi
Özgecan Aslan’ın (20) Adana’da cezaevinde pazartesi günü öldürülen katili Ahmet Suphi Altındöken’in (27) morgda bekletilen cenazesi, önceki gün saat 23.00 sıralarındaAdana Devlet Hastanesi morgundan alındı.

‘SURİYELİ KADININ CENAZESİ’

Morg etrafında bekleyenler gazetecilere cenazeyle ilgili, “Bir Suriyeli kadın cenazesi alıyoruz” açıklaması yaptı. Bu yolla gazetecilerin takibinden kurtulmak isteyen aile, tabutun üzerine de eşarp koydu. Cenaze aracı da verilmediği için sivil plakalı bir kamyonete konulan cenaze Mersin’e doğru götürüldü. Tarsus-Adana-GaziantepOtoyolu’nda cenaze aracını takip eden gazeteciler, yolda denetim yapan polisler tarafından durduruldu. Cenazenin bulunduğu kamyonet ise Mersin’e devam etti. 



MEZARLIK AÇIKLANMADI

Cenaze Mersin’de adı gizli tutulan bir mezarlığa götürüldü. Annesi, kız kardeşi ve bazı yakınlarının katılımıyla cenaze gece karanlığında defnedildi. Ahmet Suphi ve babası Necmittin Altındöken’in vurulmasıyla ilgili 6 kişi tutuklanmıştı. 

'NEKROFOBİ' ENGELİ

Saldırıda yaralanan baba Necmittin Altındöken’in cenaze törenine nekrofobi hastası (ceset görüldüğünde ya da ölüm düşüncesiyle ortaya çıkan aşırı korku) olması nedeniyle katılmadığı bildirildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.