Hava Durumu

Kadıköy'de av zamanı

Bursaspor bugün 16.00'da Fenerbahçe ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Ülker Sta-dı'nda Fırat Aydınus'un yöneteceği zorlu maç, Bein Sports1'den canlı olarak yayınlanacak.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2018 07:54
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2018 07:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kadıköy'de av zamanı

DÜDÜK AYDINUS'TA
Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Bursaspor, bugün deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak. Bein Sports1'den canlı olarak yayınlanacak maç Ülker Stadyumu'nda oynanacak ve saat 16.00'da başlayacak. Zorlu randevuda İstanbul Bölgesi hakemi Fırat Aydınus düdük çalacak. Aydınus'un yardımcılıklarını ise Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Bahattin Şimşek olacak. Uzun bir aradan sonra dün ilk kez idmana çıkan Yeşil Beyazlılar, rakibini yenerek üzerinde dolaşan kara bulutları dağıtmaya çalışacak.

SON MAÇ TİMSAH'IN
İki takım Süper Lig tarihinde bugüne kadar 97 kez karşı karşıya geldi. Geride kalan maçlarda Fenerbahçe'nin üstünlüğü bulunuyor. Sarı Lacivertliler 49 maçtan 3 puanla ayrılırken, Bursaspor ise 14 mücadelede kazanan taraf oldu. 2 takım tam 34 maçta ise birbirlerine üstünlük sağlayamadı. Ancak Timsah son zamanlarda Fenerbahçe'ye karşı deplasmanda zorluk çıkarıyor. Kadıköy'de oynanan son randevudan 1-0'lık galibiyetle ayrılan Bursaspor, Fenerbahçe karşısında deplasmanda 5 kez kazanırken bu galibiyetlerin 4'ü 2006-07 sezonundan itibaren oynanan son 11 maçta geldi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.