Hava Durumu

Kadın car car konuştuğu için erkek öldürüyor

Kamuoyunda İslami yaşam koçu olarak bilinen ve bazı açıklamalarıyla tepki çeken Sibel Üresin yine tartışılacak sözler sarf etti.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2013 12:51
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2013 12:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kadın car car konuştuğu için erkek öldürüyor

'Kocamın ikinci bir eş alması için müsade ettim', 'İmam nikahlı 2,3 ve 4. eş yasal olsun' ve “Kocama arkadaşımı tavsiye ettim” sözleriyle tepki çeken Sibel Üresin, yine tartışılacak sözlerle gündeme geldi.

İkra Dergisi’ne konuşan Üresin, “Kadınlar car car konuştuğu için dayağı hak ediyor. Erkeğin eşini öldürmesinin suçu kadınlardır” ifadelerini kullandı.

Üresin derginin “Aile içi şiddetin artmasının sebebi nedir?” sorusuna şu cevabı verdi:

"ÖLEN Mİ SUÇLU ÖLDÜREN Mİ?"

“Kesinlikle kadınların dillerinin uzaması! Kadınlar çok para sahibi oldular ve o egoları çok yükseldi. Çok bilip çok konuşuyorlar ama kadına naif olmak, kibar olmak, yumuşak olmak yakışır. Bu, dinimizde de böyledir. Evet kadın çok bilebilir ama bildiğini konuşmak değildir doğru olan. Kadına sessiz kalmanın daha çok yakıştığını düşünüyorum. Hakikatten, öyle gelinler öyle kadınlar tanıyorum ki ben sinir oluyorum ki kocasının deli olması çok normal. Sen bana durup dururken vurabilir misin? Ölen mi suçlu öldüren mi? Bir tahrik var yani ortada. Kadının en büyük silahı kinlenmek, içine atmak ve tavırlarıyla belli etmektir ama erkek şiddete başvurur çünkü yaradılışı böyle. Ama kadın da ilk şiddeti çocuğuna uyguluyor. Kadın da şiddete meyilli. Şiddete karşı olan kadının çocuğunu dövmemesi gerekir ki kadınların yüzde 90’ı çocuğuna vuruyor. Erkekler neden vuruyor? Kadın car car konuştuğu için, o yüzden ben böyle kadınların şiddeti hak ettiğini düşünüyorum.”

"KADIN ÇİLEDEN ÇIKARIYOR NE YAPSIN ADAM"

Üresin, “Bir erkek neden eşini öldürecek kadar canileşir? Neden şiddet uygulama ihtiyacı hisseder” sorusuna ise “Kesinlikle kadın çileden çıkarıyor yani ne yapsın adam” şeklinde çok tartışılacak bir cevap verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.