Hava Durumu

Kadın doğum uzmanı sevgiliye şok tehdit!

İstanbul'da kadın doğum uzmanı Y.G., erkek arkadaşı sosyolog Serhad B.'yi savcılığa şikayet etti. Y.G, geçtiğimiz eylül ayında 4 yıllık erkek arkadaşı Serhad B.'nin yüzüne kezzap dökme ve silahla tehdit yoluyla kendisinden 280 bin lira aldığını iddia etti.

Haber Giriş Tarihi: 23.02.2020 09:42
Haber Güncellenme Tarihi: 23.02.2020 09:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kadın doğum uzmanı sevgiliye şok tehdit!

İstanbul'da kadın doğum uzmanı Y.G. ile sosyolog Serhad B.'nin 4 yıldır devam eden bir ilişkileri vardı. Çiftin arası bozuldu. Serhad B., Y.G.'yi başka bir erkekle kendisini aldattığı iddiasıyla yüzüne kezzap atıp başkalarına rezil etmekle tehdit etti.

İstanbul'da kadın doğum uzmanı Y.G. ile sosyolog Serhad B.'nin 4 yıldır devam eden bir ilişkileri vardı. Çiftin arası bozuldu. Serhad B., Y.G.'yi başka bir erkekle kendisini aldattığı iddiasıyla yüzüne kezzap atıp başkalarına rezil etmekle tehdit etti. 280 bin TL parasını gasp etti. Neye uğradığını şaşıran kadın soluğu savcılıkta aldı. Şikayetçi oldu. Şüpheli hakkında "Silahla tehdit, zincirleme hakaret ve yağma" suçlarından 35 yıla kadar hapis istemiyle ağır ceza mahkemesinde dava açıldı.

Suçlamaları kabul etmeyen Serhad B., 4 yıldır devam eden birlikteliklerinin son iki aydır bozuk olduğunu ileri sürerek evlenmeye karar verdikleri halde Y.G.'nin kendisini aldattığını iddia etti. 4 yıldır tatillerde çok para harcadığı için Y.G.'nin vicdan yaptığını ve söz konusu 280 bin TL'yi bu yüzden yolladığını söyledi. Kendisine iftira atıldığını iddia etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.