Hava Durumu

Kadın öğretmen öğrencisiyle cinsel ilişkiye girince...

ABD'de evli öğretmen, 14 yaşındaki öğrencisine uyuşturucu alıp çocukla cinsel ilişkiye girdiği gerekçesiyle tutuklandı. Öğrencinin telefonunda bulunan çıplak fotoğraflar kanıt kabul edildi.

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2018 13:52
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2018 13:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kadın öğretmen öğrencisiyle cinsel ilişkiye girince...

ABD'nin Florida eyaletinde 26 yaşındaki evli bir kadın öğretmen, 14 yaşındaki bir erkek çocukla cinsel ilişkiye girdiği için tutuklandı. Öğretmenin 14 yaşındaki çocuğa çıplak fotoğraflarını gönderdiği ve ona uyuşturucu aldığı ortaya çıktı.

26 yaşındaki Stephanie Peterson isimli öğretmen, Florida eyalatindeki New Smyrna kasabasında tutuklandı. Kadının suçu 14 yaşındaki bir çocukla cinsel birliktelik yaşamaktı. İkilinin geçtiğimiz yılın Kasım ayından bu yana birlikte olduğu ortaya çıktı. İlişkiyi belgeleyen nokta ise kadın öğretmenin çocuğa gönderdiği çıplak fotoğraflarıydı.

Ancak durum bununla sınırlı değildi. Stephanie Peterson'ın 14 yaşındaki çocuğa uyuşturucu aldığı da açıklandı. Genç kadının 3 yıldır itfaiyeci Brandon Peterson ile evli olduğu belirtiliyor.Skandal olay çocuğun her şeyi anne ve babasına anlatmasıyla ortaya çıktı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.