Hava Durumu

"Kadınlar evli erkeklere yazıyor"

Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Nilgün Bodur, İstanbul'da bir alışveriş merkezinde düzenlenen etkinlikte samimi açıklamalar yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 18.11.2018 17:19
Haber Güncellenme Tarihi: 18.11.2018 17:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Kadınlar evli erkeklere yazıyor"

YAZAR DEĞİL 'YAZAN'IM
Nilgün Bodur, nasıl sosyal medya fenomeni olduğuyla ilgili "Yıllarca pazarlama yaptım. Sonra bir adam yüzünden Instagram'da aptallıklarımı, atarımı giderimi paylaşırken buralara geldim. Çok saygı duyduğum yazarlar var. Onlara saygısızlık olmasın diye kendime yazar değil yazan diyorum" dedi.

AHMET KURAL'I LİNÇ ETMEMEK GEREK
Nilgün Bodur, Sıla-Ahmet Kural kavgasıyla ilgili de "Sıla'nın uğradığı şiddet karşısındaki tavrını çok doğru buldum. Ancak diğer tarafı da linç etmemek gerek. Öfke kontrol sorunu vardır. Yaptığını doğru bulmuyorum ancak sanatına saygı duyuyorum. Düzelebilir, tedavi olabilir. Kadın sesini çıkarırsa karşısındakinin düzelmesine imkan tanımış olur" sözleriyle alkış aldı.

KADINLAR EVLİ ERKEKLERE YAZIYOR
Erkeklerden çok kazık yediğini itiraf eden Nilgün Bodur, "Beni erkeklere karşıymışım gibi görüyorlar ancak kadınlara daha çok kızıyorum. Eskiden nişanlı ya da evli erkeklere dönüp bakmazdık. Şimdi kadınlar evli adamlara öyle şeyler yazıyorlar ki adamlar aklında yokken bile aldatıyor" dedi.

ÖZLEM ŞAHİN'İN YERİNDE OLSAM ARDA TURAN'A KENDİM CEVAP VERİRDİM
Bir soru üzerine Arda Turan-Berkay kavgası ile ilgili de konuşan Nilgün Bodur, "Berkay'ın eşi Özlem Hanım'ın yerinde olsam Arda'ya kendi cevabımı verirdim. Paylaşacaksam da eşimle eve gidince paylaşırdım. Alkollü ortamda söylenen iki cümlenin sonuçları bu kadar ağır olmazdı. Kavga da basına yansımaz, rezil olunmaz" açıklamasında bulundu.

ŞAHAN GÖKBAKAR BENİ İNCİTTİ
Komedyen Şahan Gökbakar'ın bir video çekerek kendisini taklit etmesiyle ilgili de konuşan Bodur, "Şahan taklidimi yaptı, videosunu like'ladım. Ama beni biraz incitti. Sefa Doğanay'ın taklitlerini daha çok seviyorum. Çünkü o daha sevgiyle incitmeden yapıyor" diye konuştu.

ŞİDDET GÖRÜRKEN MUTLULUK POZU VERİYORDUM
Sosyal medyadaki mutluluk pozlarına aldanılmaması gerektiğini söyleyen Nilgün Bodur, "Ben de şiddet görürken el ele fotoğraf çektiriyordum. El ele gördüğünüz herkesi mutlu sanmayın" diye konuştu.

ARZUM ONAN EGOLARINDAN SIYRILMIŞ
Ünlü çiftlerin ego nedeniyle ilişkilerini yürütemediğini dile getiren Bodur, "Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ çok uyumlu bir çift. Arzum Onan egolarından sıyrılmış, Mehmet Aslantuğ da eşine çok değer veriyor. Bergüzar Korel ve Halit Ergenç de ilişkilerini çok doğru yönetiyor." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.