Hava Durumu

Kadınlar tuvaletinde gizli kamera şoku

Kahve zinciri Starbucks'ın en kalabalık yerlerinden olan Bebek Şubesi'nde büyük bir skandal yaşandığı ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2013 14:57
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2013 14:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kadınlar tuvaletinde gizli kamera şoku

Starbucks'ın bir çalışanı kadınlar tuvaletine kendi cep telefonunu koyarak tuvalete girenleri kameraya aldı. Olay kısa sürede anlaşılınca söz konusu çalışanla ilgili hem adli soruşturma başlatıldı hem de firma personeli hemen işten çıkardı.

Bebek'te yaşanan olayla ilgili hurriyet.com.tr'ye bir açıklama yapan Starbucks yetkilileri, bu olayın kendilerini çok üzdüğünü belirtti.

Olayın münferit olduğununun ve hemen gerekli önlemlerin alındığının vurgulandığı açıklama şöyle: "Olay, Emniyet birimlerine intikal etmiş olup, ilgili kişi hakkında ve olaya konu cep telefonu ile ilgili inceleme başlatılmıştır.  Starbucks Türkiye, münferit olarak gerçekleşen konunun açıklığa kavuşturulması için, büyük hassasiyetle, ilgili birimlerle işbirliği içinde çalışmaktadır.

Olayın ortaya çıkmasının ardından, söz konusu çalışan hakkında gerekli işlemler ivedilikle başlatılmış olup, kendisi görevinden uzaklaştırılmıştır. Soruşturma sürecinin tamamlanmasını takiben, gerekli her türlü aksiyon tarafımızca alınacaktır."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.