Hava Durumu

Kafkasspor tecrübe kazandı

İstanbul'da düzenlenen turnuvanın final maçında Kayaşehirspor'a 4-1 kaybeden İnegöl Kafkasspor U11 Takımı, Bursa'ya ikincilik kupasıyla döndü.

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2018 08:10
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2018 08:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kafkasspor tecrübe kazandı

"İYİ SPORCULAR GELİYOR"
İstanbul Spor Derneği tarafından 17-19 temmuz tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenen 11 Yaş Altı minikler futbol turnuvasında Bursa'yı temsil eden İnegöl Kafkasspor, şampiyonluk karşılaşmasında İstanbul Kayaşehirspor'a 4-1 kaybederek turnuvayı ikinci olarak tamamladı. Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Yeşil Beyazlı kulübün altyapı sorumlusu Ali Özgel, bu turnuvanın genç sporcular için çok büyük bir tecrübe olduğunu ve önemli olanın şampiyonluklar değil, iyi sporcular yetiştirmek olduğunu söyledi.

"TAKIM OLMAK ÖNEMLİ"
Ali Özgel "Oyuncularımızın hem sosyal hem de sportif gelişimleri adına katıldığımız İstanbul futbol turnuvası çok verimli geçti. Bütün oyuncularımıza iki ayrı takımda eşit şekilde fırsat tanıdığımız turnuvada final başarısı göstermek de sporcularımız adına bizleri mutlu etti. Öncelik olarak çocuklarımızın tecrübe kazanmalarını hedeflediğimiz turnuvada; onların final heyecanını yaşamaları takım olarak bize ayrı bir kazanç olmuştur. Bize bu olanakları sağlayan başta kulüp yönetimimiz, sponsorlarımız ve velilerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.