Hava Durumu

Kahvaltıda buluştular

Gazeteci Kadri Gürsel'in tutuklu olduğu Cumhuriyet davasının duruşması öncesinde eşini ziyaret ederek "Yenge bana patates kızartması hazırlayacak.Ben de Kadri abiye şarkı söyleyeceğim" diyerek tahliye edilmesi ümidini dile getiren ünlü sanatçı Haluk Levent, Gürsel ve ailesiyle tahliyesinin ardından kahvaltıda buluştu

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2017 13:13
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2017 13:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kahvaltıda buluştular

Ünlü sanatçı Haluk Levent, Cumhuriyet Gazetesi davasının 25 Ekim'de görülen duruşmasında tahliye edilen gazeteci Kadri Gürsel ve ailesi ile kahvaltıda buluştu. Gürsel'in tahliye olduğu duruşma öncesinde Twitter'dan, "Yenge bana patates kızartması hazırlayacak.Ben de Kadri abiye şarkı söyleyeceğim" diye yazan Levent, kahvaltı masasından fotoğraflarını da Twitter'dan paylaştı.

Cumhuriyet Gazetesi'nin 25 Eylül'de görülen duruşmasında tutuklu gazetecilerden Kadri Gürsel tahliye edildi. Gürsel'in cezaevinde bulunduğu süreçte, sosyal medya hesabından destek mesajları paylaşarak tutukluluğa itiraz eden Haluk Levent, duruşmadan 3 gün önce attığı bir tweet'te "26 Eylül'de Kadri Gürsel'in evinde kahvaltıdayım.Yenge bana patates kızartması hazırlayacak.Ben de Kadri abiye şarkı söyleyeceğim. İnşallahh!" diye yazmıştı.

Gürsel'in tahliye edilmesinin ardından yazdığı gibi Kadri Gürsel'in evine kahvaltıya misafir oldu. Kadri Gürsel ve eşi Nazire Kalkan Gürsel ve çocukları ile kahvaltı masasından bir fotoğrafı bu sabah Twitter hesabından paylaşan Haluk Levent, "Sonunda kahvaltı yaptık. Hoşgeldin Kadri abi. Özlemimizi giderdik" diye yazdı.

Haluk Levent, Kadri Gürsel'in tahliyesine ilişkin sevincini, takipçilerinden birini 26 Eylül'de Beşiktaş'ın Şampiyonlar Liginde RB Leipzig ile karşılaştığı maça götürüp, yemek ısmarlama sözü vererek ilan etmişti. Levent sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, "Kadri Gürsel'in tahliyesi üzerine sevincimden yarın akşam Beşiktaş maçına birinizi götürme kararı aldım. Bir soruya bilet benden yemekler de" demişti.

Levent daha önce de Kadri Gürsel'e destek amacıyla, "O değil de Kadri Gürsel niye içerde? Bilen var mı? FETÖ , PKK demeyin de... Tanıyorum çünkü.. Sahi niye içerde?" ve "Rüyamda Kadri Gürsel'i gördüm. Selamı vardı herkese. Üstümde kalmasın" şeklinde tweet'ler atmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.