Hava Durumu

Kalede takas mı var?

Genç eldiven Galatasaray'la büyük oranda anlaştı. Transferin bitmesi için Abdurrahim Albayrak son görüşmeyi yapacak. Bu arada Bursaspor'un da Sarı Kırmızılı takımın kalecisi İsmail Çipe'yi gündemine aldığı iddia edildi.

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2019 08:30
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2019 08:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kalede takas mı var?

Bursaspor'da birikmiş alacağını bırakan ve 450 bin Euro'ya serbest kalacağı açıklanan Okan Kocuk'un bir süredir temasta olduğu Galatasaray'la prensip anlaşmasına vardığı açıklandı. Sarı Kırmızılı takımla 4 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtilen genç file bekçisinin transferini bitirmek için Galatasaray ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak'ın Bursa'ya gelerek transfere son şeklini vereceği öğrenildi. Bu arada Okan Kocuk'a Süper Lig ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor'un da talip olduğu iddia edildi.

ÇİPE RADARA GİRDİ

Bu gelişmeler yaşanırken, transfer tahtası kapalı olan Bursaspor'un Galatasaray'ın genç kalecisi İsmail Çipe'yi kadrosuna katmak için girişimde bulunduğu belirtildi. Konyaspor ve Gaziantep Gazişehir'in de 24 yaşındaki kaleciye talip olduğu kaydedilirken, Bursaspor Okan Kocuk konusundaki gelişmelere göre bu transfere yön vermek istiyor. Sarı Kırmızılı takımın altyapısından yetişen İsmail Çipe Galatasaray'da geçen sezon Süper Lig'de 2, Ziraat Türkiye Kupası'nda da 6 maçta forma giydi.

KOCUK GALATASARAY'DA

Öte yandan DHA'nın haberine göre, Bursaspor'a veda eden kaleci Okan Kocuk, fesih bedelini ödeyerek Galatasaray ile anlaşma sağladı. Genç oyuncu, sarı kırmızılı ekibin Avusturya kampına katılacak.

23 yaşındaki genç eldiven akşam saatlerinde Galatasaray için sağlık kontrolünden geçti. Bursaspor Kulübü ile anlaşması gereğince 450 bin Euro'luk fesih bedelini kendisi yatıran Okan Kocuk, böylelikle bonservisini alarak sarı kırmızılı kulüp ile 4 yıllığına anlaşmaya vardı. Sağlık kontrolünün ardından Bursa'ya dönen genç eldiven, işlemlerinin tamamlanmasının ardından Galatasaray'ın Avusturya kampına katılacak..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.