Hava Durumu

Kalite öne çıkıyor

Gençlerbirliği açık ara şampiyonluğa göz kırparken arkadan gelen takımların oyuncu kalitesi yabana atılacak gibi değil. Adanaspor haftayı teknik direktör değişikliğiyle kapatırken K.Karabükspor'un durumu şifası bulunamamış bir hasta ile eşdeğer.

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2018 08:28
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2018 08:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kalite öne çıkıyor

Spor Toto Süper Lig seviyesindeki kadrosuyla Gençelerbirliği, Spor Toto 1. Lig'de doludizgin ve çok rahat yoluna devam ediyor. Bu ligde en son 2014-2015 sezonunda Kayserispor baştan sona kadar üstün götürdüğü ligde çok rahat şampi- yon olmuştu.
Şimdi de Ankara ekibi bunu gerçekleştirecek gibi duruyor. Ligde 6 hafta sonra mağlubiyeti bulunmayan bir diğer ekip olan Boluspor'da bu ligin golcüsü Özgür Can Özcan'ın devreye girmesiyle zirvenin diğer adaylarından. Ligin en maliyetli kadrosunun sahibi A.Demirspor'da Pote etkisi bu hafta da devam ederken Adana'nın turuncu tarafındaysa işler hâlâ karışık. Cihat Arslan ile yollarının ayrılması Adanaspor'a neler getirir bilinmez ama turunculuların eldeki kadrosuyla şu anki durumunda daha fazlasını yapabileceği kesin. Ligde galibiyeti bulunmayan ve lisans kriziyle sezona devam eden K.Karabükspor'un da henüz 3 puanla tanışamadığını Spor Toto 1. Lig'de 6 hafta sonunda artık renklerin yavaş yavaş belli olduğunu da ekleyelim.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.