Hava Durumu

Kalsaydım farklı olurdu

Bursaspor'da 4 yıllık teknik direktörlük görevine son veren başarılı çalıştırıcı, “Kavgalı gidip, tekrar camiaya dönme şansını kaçırıp, tüm kapıları kapatmak istemedim” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 31.01.2013 08:49
Haber Güncellenme Tarihi: 31.01.2013 08:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kalsaydım farklı olurdu

Teknik direktörlük görevini bırakan Ertuğrul Sağlam, kendisini istifaya götüren süreçle ilgili açıklamalar yaptı. Sağlam, Bursaspor'a veda ederken kullandığı ve kamuoyunda büyük yankı uyandıran “Geri gelebilmek için gidiyorum” sözlerine, Lig TV'de canlı yayınlanan Futbol Gündemi programına yaptığı telefon bağlantısıyla açıklık getirdi. Ertuğrul Sağlam; “Ayrılığımız hiç kolay olmadı. Samimi olarak belirtmek istiyorum ki; başkanımız İbrahim Yazıcı ve yönetim kurulundaki arkadaşlarıyla çok güzel uyum ve birliktelik içerisinde çalıştık. Zaten başarının altında yatan en önemli özellik de buydu” dedi.


BİRÇOK NEDEN VAR
Ülkede futbola çok farklı bir bakış açısı olduğunu belirten Ertuğrul Sağlam, kavgalı ayrılıp, tekrar camiaya dönme şansını kaçırıp, tüm kapıları kapatmak istemediğini belirtti. Son zamanlarda olumsuz bir sürece girdiklerini sözlerine ekleyen Sağlam, taraftarın maçlara ilgi göstermediğini, İstanbul Büyükşehir Belediyesi karşısında alınan ağır mağlubiyet, şahsına yapılan eleştiriler, takımın Özlüce Tesisleri'ne girerken taraftarın verdiği tepki ve polis nezaretinde antrenman yapılmasının kararında etkili olduğunu açıkladı.

 

 

Kendimi geliştireceğim


Sezon sonuna kadar çalışmayı düşünmediğini söyleyen Ertuğrul Sağlam; “Çalışmayı düşünmüyorum, dinleneceğim. Bu arada kendimi geliştirmek için birkaç organizasyon içerisinde olacağım. Yeni sezona da daha dinç, kendimi geliştirmiş biçimde başlamak istiyorum” dedi.

 

 

İlişkileri germeden AYRILMAYI SEÇTİM

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.