Hava Durumu

Kamp gençlerle başladı

Yeşil Beyazlılar Afyon'a ayak bastı. Toplam 21 futbolcuyla Afyon'a giden Bursaspor'da kafileyi gençler oluşturdu. Yabancılardan sadece iki isim kadroya dahil oldu. Samet Aybaba, 'Genç futbolcular bizim gözbebeğimiz' dedi.

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2018 08:18
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2018 08:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kamp gençlerle başladı

STANCU VE ATANASOV GELDİ

Bursaspor'un iki etap halinde toplam 25 gün sürecek Afyon kampı başladı. Yeşil Beyazlılar karayoluyla Bursa'dan Afyon'a ulaşırken, kafilede 21 futbolcu yer aldı. Ağırlıklı olarak genç kramponların bulunduğu Bursaspor'un Afyon kamp kadrosunda sadece iki yabancı futbolcu var. Bunlar Bogdan Stancu ve yeni transfer Jani Atanasov. Yeşil Beyazlılar'ın dünya kupasında boy gösteren futbolcuları Wiliam Ekong, Aziz Behich ve Abdullahi Shehu'nun birkaç gün sonra Afyon'da olacakları açıklandı. Teknik direktör Samet Aybaba genç ağırlıklı kadroyla Afyon kampına başlamaları üzerine açıklamada bulundu.

'UMARIM KALICI OLURLAR'

Deneyimli teknik adam, "Mevcut arkadaşlarla çalışacağız. İlk olarak kondisyon ağırlıklı olarak çalışıp, ardından ikinci etapta da özel karşılaşmalar yapacağız. Burada bakacağız kampa gelen arkadaşlarımız nasıl çalışmış, ne kadar performans göstermiş. Sakatsız, kazasız, belasız bir kamp dönemi geçirmek istiyoruz. Sıkıntısız ve sorunsuz olur inşallah. Afyon'a birçok genç oyuncu getirdik. Biz gençlerimize gözümüz gibi bakıyoruz. İnşallah onlar da bizim bu ilgimize, emeğimize cevap verir. Çalışmalarının sonucunda ortaya iyi şeyler çıkarırlarsa burada yani A takımda kalmaya devam ederler." diye konuştu.

Yöneticiler Bursa'da kaldı

Bursaspor'un dün başlayan Afyon kampına Ali Ay yönetiminden herhangi bir isim katılmadı. Yöneticilerin Bursa'da kalarak ekonomik tabloyla ilgili atılacak adımlar üzerinde çalıştıkları ifade edildi.

İşte maç programı

Bursaspor Afyon kampında toplam 5 hazırlık maçı oynayacak. Yeşil Beyazılar'ın ilk rakibi 13 Temmuz Cuma günü Balıkesirspor olacak. Bursaspor bu maçtan sonra sırasıyla, 18 Temmuz Çarşamba Altay, 21 Temmuz Cumartesi Afjet Afyonspor, 24 Temmuz Salı Ümreniyespor ve 27 Temmuz Cuma günü Türkmenistan'ın Şagadam takımıyla karşılaşacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.