Hava Durumu

Kamp gibi kamp

Bursaspor'un eski futbolcularından Mustafa Gönden, sahibi olduğu futbol okulunda farklı etkinliklere imza atmaya devam ettiklerini belirterek, “Çocuklarımız ilginç bir deneyim yaşadı. Çok keyifli ve faydalı bir organizasyon oldu” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2016 04:03
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2016 04:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kamp gibi kamp
ARKADAŞLIKLARI PEKİŞTİ

Mustafa Gönden Professional Football Academy, bünyesindeki yetenekli kramponların gelişimi için farklı bir organizasyona imza attı. Bursaspor'un eski futbolcularından Mustafa Gönden'in sahibi olduğu futbol okulunda hafta sonu yapılan antrenmanlar, doğa kampıyla birleştirildi. Nilüferköy'deki kulüp tesislerinde gündüz idman yapan minik kramponlar, akşamları ise çadır kurarak farklı bir deneyim yaşadı. Gönden, kaynaşmanın, takım olmanın ve arkadaşlığın üst seviyelere gelmesi adına bu tür etkinliklere devam edeceklerini söyledi. 



FARKLI BİR DENEYİM YAŞADILAR

Cadır kampıyla çocukların hayatlarında güzel bir anı oluşturduklarına vurgu yapan Mustafa Gönden, “Bu sene yeni tesislerimizde farklı bir organizasyon yapma düşüncesiyle çadır kampını gerçekleştirdik. Fazla örneği olmayan bu organizasyonumuz çocuklarımızın gelişimleri, birbirleri arasındaki arkadaşlıkları açısından da çok verimli geçti. Hepsi için yeni bir tecrübe. İki gün boyunca yaptıkları antrenmanların yanında eğlence parkurlarında yarıştılar, birlikte yemek yediler. Çok keyifli ve faydalı bir organizasyon oldu” dedi. 

Bursa Hakimiyet
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.