Hava Durumu

Kamyonet otomobilin üzerine devrildi

Bayrampaşa O-3 TEM Yeni Hal bağlantı yolunda sebze ve meyve taşıyan kamyonet, bir otomobilin üzerine devrildi. Kaza sonrası olay yerine gelen hal çalışanları, kamyonetteki malları el birliğiyle başka kamyonete taşıdı.

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2015 11:37
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2015 11:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kamyonet otomobilin üzerine devrildi
Kaza, 07.30 sıralarında Bayrampaşa O-3 TEM Yeni Hal bağlantı yolu Ankaraistikametinde meydana geldi. İddiaya göre, Abdullah Dedeli (59) yönetimindeki 67 NK 672 plakalı araç, kontrolden çıkarak, Cengizhan Alpaslan (29) yönetimindeki 07 PF 419 plakalı kamyonete çarptı. Çarpma sonucu kamyonet, otomobilin üzerine devrilirken Cengizhan Alpaslan ve aynı araçtaki Gökhan Gökgöl (25) hafif yaralandı. Kazada kamyonetin kasasındaki sebze ve meyveler ise yola saçıldı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine polis ekipler, bağlantı yolunu dubalarla ulaşıma kapattı. Sağlık ekipleri ise yaralıları ambulansla Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırarak tedavi altına aldı.

KAMYONETTEKİ MALLARI EL BİRLİĞİ İLE TAŞIDILAR

Öte yandan, kaza sonrası olay yerine kamyonetle gelen hal çalışanları, devrilen kamyonetin arkasındaki malları imece usulü el birliğiyle başka bir kamyonete taşıdı. Hızlı bir şekilde malları taşıyan çalışanların kurtarma çalışmaları ilginç görüntüler oluşturdu. Sağlam malları taşıyan çalışanlar daha sonra olay yerinden ayrıldı.

Kazayı gören Abdullah Çoban isimli vatandaş, “Kamyonet Ankara istikametine giderken diğer araç yolunu şaşırdı. Sonra kamyonetin önünü kestikten sonra kurtarmaya çalışırken bariyerlere çarparak kamyonetin üzerine devrildi. Kamyonetteki malları ise başka bir araçla taşıdık” dedi.

Kaza yapan araçların olay yerinden kaldırılması için İBB’e bağlı bir kurtarma aracı çalışmalara başlarken, bağlantı yolu 2 saat boyunca ulaşıma kapandı. Trafik polisleri sürücüleri alternatif güzergahlar üzerinden yönlendirirken, araçlardan akan yağların kumla temizlendiği görüldü. Bazı vatandaşlar ise viyadük üzerinden çalışmaları izlediği gözlendi. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.