Hava Durumu

Kan donduran haber! Dedesinin küllerinden kurabiye yaptı

ABD'nin Sacramento kenti yakınlarındaki lisede bir kız öğrenci, öldükten sonra yakılan dedesinin küllerini kullanarak yaptığı kurabiyeleri sınıf arkadaşlarına yedirdi.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2018 11:50
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2018 11:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kan donduran haber! Dedesinin küllerinden kurabiye yaptı

ölmüş dedesinin külleriyle hazırladığı kurabiyeleri sınıf arkadaşlarına yedirdi.

Sacramento kenti yakınlarındaki lisede bir kız öğrenci, ölmüş dedesinin külleriyle hazırladığı kurabiyeleri sınıf arkadaşlarına yedirdi.

"ÖZEL MALZEMELİ KURABİYEMDEN YER MİSİN?"

BFM TV'nin aktardığına göre, Kurabiyeyi tadan öğrencilerden Andy Knox, sınıf arkadaşının kendisine "Özel malzemeli kurabiyemden yer misin" diye sorduğunu kendisinin ise içinde 'esrar' olduğunu düşünerek kabul ettiğini söyledi. Knox, kurabiyeyi ısırdıktan sonra içinde farklı bir şey olduğunu anladığını, daha sonra kurabiyeyi hazırlayan arkadaşının gülerek içinde dedesinin küllerini olduğunu söylediğini ifade etti.

Knox, "Çocukken kum yediyseniz bilirsiniz, ağzınızda çıtırdar. Kurabiyede de öyle bir çıtırdama vardı" dedi.

ÖĞRENCİNİN HERHANGİ BİR SUÇLAMAYLA KARŞI KARŞIYA KALMASI DÜŞÜK BİR İHTİMAL

Öte yandan, Euronews'ün aktardığına göre polis memuru Paul Doroshov, soruşturma sonrasında kurabiyelerin insan külünden yapıldığına dair kanıt bulduklarını, ancak öğrencinin herhangi bir suçlamayla karşı karşıya kalmasının düşük bir ihtimal olduğunu söyledi. Yapılanın, bir sağlık riski yaşanmadığı için suç teşkil etmediğini düşünen polis yetkilileri, sorunun çözülmesini okul idaresine bıraktıklarını belirtti.

Okul müdürü Tyler Millsap ise öğrenci velilerine gönderdiği bir maille durumu en 'saygılı ve haysiyetli' şekilde ele aldıklarını, öğrencinin pişman olduğunu ve problemin artık 'aile içinde' çözülmesi gerektiğini söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.