Hava Durumu

Kaosa prim tanımayın

Uygulanan transfer politikası ve kulüpte yaşanan gelişmelerden dolayı taraftardan tepki alanlar arasında yer alan Ertuğrul Sağlam alışık olmadığı bu duruma ilk kez tepki verdi.

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2012 11:13
Haber Güncellenme Tarihi: 06.08.2012 11:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kaosa prim tanımayın

Ünitimsah'ın iftarında konuşan Sağlam, "Biz-lere inanın ve güvenin. Ben bu takımın teknik direktörü olarak oyuncularıma güveniyorum. Siz de güvenin. Başarı gelecek" dedi.  

 

Yönetim kurulu ile birlikte Bursaspor'a geldiği günden bu yana ilk kez eleştirilerin hedefi olan Ertuğrul Sağlam Üniversiteli Bursasporlular Derneği'nin düzenlediği iftarda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yeşil Beyazlı camiadan kendilerine inanmasını beklediklerini dile getiren Sağlam, "Takımınıza inanın, güvenin. Sonuna kadar yanında olun, destekleyin. Kaostan beslenmek isteyen gruplar var. Onlara prim vermeyin. Onlara yardım etmeyin. Sadece takımınıza inanın ve destekleyin. Bu takımın teknik direktörü olarak çocuklara sonuna kadar inanıyorum ve güveniyorum. Bu senenin geçtiğimiz sezondan daha iyi geçeceğine yürekten inanıyorum. İçimden geleni söylüyorum" şeklinde konuştu.
 

ARAMIZA KİMSE GİRMESİN
Elde ettikleri başarıları hep beraber yakaladıklarını sözlerine ekleyen Sağlam, "Şunu da çok iyi biliyorum. Şampiyon olduk, üçüncü olduk. Bunu hep beraber yaptık. Hep beraber bütünlük oluşturduk. Kimsenin yapamadığı işleri başardık. Bundan sonra da yapabiliriz. Yeter ki bu bütünlüğü bozmayalım. Aramıza birilerinin girmesine izin vermeyelim. Çok daha güzel günlerin daha yakın olduğunu söylemek istiyorum. Başka da Bursaspor yok. Herkes bundan önce ne yaptıysa şapkasını önüne koysun. Bundan sonra daha fazlasını yapmak için biraz daha hassas ve özverili olsun" dedi.
 

SİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM
Ertuğrul Sağlam konuşmasında ayrıca her Bursaspor taraftarı gibi Ünitimsah üyelerinin de kendileri için önemli bir değere sahip olduğunu kaydetti. Sağlam, "Ülkenin neresine gidersek gidelim bizi hiç yalnız bırakmadılar. Dünyanın bir ucuna gittik orada da yalnız bırakmadılar. Ünitimsahlı arkadaşlara da ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Onlar bizi her deplasmanda öncelikli karşıladılar. Takımlarına gönülden destek veren bir taraftarımız var. Böyle bir taraftara sahip olduğumuz için biz gerçekten çok şanslı olduğumuzu söylemek istiyorum" diye konuştu. 

Emrah GÜLER

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.