Hava Durumu

Kapıdaki tehlike

Bursaspor'u öyle bir süreç bekliyor ki bu işin içinden çık çıkaibilirsen. Yönetim transfere şartlı onay veriyor. Kiralıklar dönecekleri günü iple çekiyor.Karaman, transfer bir an önce bitsin istiyor.Kadrodaki yabancıların sayısı can sıkıyor.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2013 08:30
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2013 08:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kapıdaki tehlike

Bursaspor'da genel kurul ve transfer çalışmaları bir arada yürüyor. 7 Haziran'daki kongre öncesi teknik direktör Hikmet Karaman yerli ve yabancı birçok oyuncunun transferi için mesai harcıyor. Karaman'ın en büyük dileği kamptan önce transferin bitmesi. Bursaspor teknik direktörü, Avrupa'da gruplara kalınması isteniyorsa, transferin bir önce bitirilmesinin şart olduğunu öne sürüyor. Aksi halde başarıyı yakalamanın zor olduğuna vurgu yapıyor.

RESMİ SÖZLEŞMEYE ONAY YOK

Mevcut tablo Bursaspor'u önümüzdeki bir aylık süreçte zor bir dönemin beklediğini gösteriyor. Yönetim kanadı, transfere şartlı onay veriyor. Buna göre oyuncuyla görüşme yapılabilir, ancak resmi sözleşmeyi gelecek yönetim imzalar. Bu durumda Bursaspor transferi düşünülen oyuncu ile mukaveleyi en erken ya 8 ya da 18 Haziran'da yapabilir. Eldeki oyuncuların durumu da gelecek yönetimi hayli zorlayacak nitelikte.

GİTMEK İSTEYENLER VAR

Kadroda halen 9 yabancı oyuncu var. Bunların üçünden verim alınamıyor ve kiralık olarak başka takımlarda forma giyiyor. TFF'nin yabancı sayısını düşürecek olması Bursaspor'un yabancı kontenjanını azaltması gerekliliğini gözler önüne seriyor. Karaman'ın alınmasını istediği transferi düşünülen yabancıların da kadroya dahil olmasıyla, Bursaspor'u sıkıntı günler bekliyor. Gelen bilgiler Basser ve Pinto'nun takımdan ayrılmak istedikleri yönünde. Ancak diğer oyuncuların durumu hala bir soru işareti.

KARAMAN'IN İŞİ ÇOK ZOR

Yerli oyuncularda da durum pek parlak değil. Mevcut kadroda bu sezon forma şansı bulamayan birçok oyuncu var. Hikmet Karaman bunlarla ilgili de karar aşamasına gelecek. Kiralıklar 31 Mayıs itibariyle Bursaspor'a dönüş yapacak. Bunlar arasında Ozan İpek ve İsmail Haktan, Hikmet Karaman'ın üzerinde daha da fazla düşünmesi gereken isimler. Profesyonel yapılan gençler de Karaman'ın gözüne girmek için çabalıyor. Enes Ünal'da da henüz somut adım atılmadı. Diğer gençlerle yapılan profesyonel sözleşme bir tek onunla imzalanamadı.

İşte Bursaspor'un oyuncu listesi:

YABANCILAR:

Teteh Bangura
Prince Tagoe
Petteri Forsell
Scott Carson
Michael Basser
Fernando Belluschi
Pablo Batalla
Stanislav Sestak
Sebastian Pinto

KİRALIKLAR:

Ozan İpek
Onur Akbay
İ.Haktan Odabaşı
İlhan Depe
Emre Pehlivan
Mehmet Sak
Ahmet Arı
B.Can Özdoğan
Yenal Tuncer
Anıl Sarak

GENÇLER:

Taha Can Velioğlu
Süheyl Çetin
Ozan Tufan
Mustafa Sevim
Aykut Turan
Doğanay Kılıç
Mustafa Acun
Batuhan Altıntaş
Furkan Soyalp
Mert Ilıman
Batıcan Aday

DÜZENLİ OYNAYAMAYANLAR:

Musa Çağıran
Hakan Aslantaş
Barış Örücü
Okan Deniz
Aziz Eraltay
Bekir Sevgi

BELİRSİZ:

Enes Ünal

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.