Hava Durumu

Kapılar 6 yıl sonra açılıyor

İstanbul İl Spor Güvenlik Kurulu kararına göre Bursaspor taraftarı İstanbul’da Beşiktaş taraftarı da Bursa’da takımlarının maçını izleyebilecek. İki takım arasındaki ilk maç 10 Aralık’ta İstanbul’da.

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2016 05:56
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2016 05:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kapılar 6 yıl sonra açılıyor
İstanbul İl Spor Güvenlik Kurulu dün yaptığı toplantıda Bursaspor ve Beşiktaş takımları arasında oynanacak maçlardaki deplasman yasağının kalkması kararını açıkladı. Toplantıda Bursaspor Kulübünü Genel Müdür Erhan Başoğlu temsil etti. Buna göre 10 Aralık Cumartesi günü saat 19.00’da Vodafone Arena’da oynanacak maça toplam bin 900 Bursaspor taraftarı gidecek. Tek kullanımlık Passolig kartlarının geçerli olmadığı müsabakada başka bir Passolig kartına da transfer yapılamayacak.

ALİ AY TEŞEKKÜR ETTİ

Aynı durum Beşiktaş taraftarı için de geçerli. Siyah Beyazlı taraftarlar ligin ikinci yarısında oynanacak maçta Timsah Arena’ya giriş yapabilecek. Bursaspor Başkanı Ali Ay, Kulüpler Birliği’nde aldıkları kararın hayata geçirildiğini söyledi. Ali Ay, “Bütün taraftarların takımlarının maçlarını izlemesinden yanayım. Bundan sonra bizim taraftarımız da Beşiktaş maçlarını İstanbul’da izleyecek. Hem İstanbul İl Spor Güvenlik Kurulu’na hem de Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’a teşekkür ediyorum” diye konuştu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.