Hava Durumu

Kapıya kullanılmış kadın iç çamaşırları bırakıp...

İstanbul Esenyurt’ta lüks rezidansta yaşayan, birbirlerini tanımayan 3 bekar kadının evinin kapısına kadın iç çamaşırları bırakıldı. Karakola giden ve şikayetçi olan kadınlar, polisin “Bu taciz değil, bulsak neyle suçlayacağız?” dediğini iddia etti.

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2016 08:11
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2016 08:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kapıya kullanılmış kadın iç çamaşırları bırakıp...
İstanbul Esenyurt’ta 100 dairenin bulunduğu bir rezidansta yaşayan 3 bekâr kadının evinin kapısına, kullanılmış kadın iç çamaşırları bırakıldı. Birbirleriyle yaşadıkları aynı olay nedeniyle tesadüfen tanışan 3 kadın, polise gidip şikâyetçi oldu. Özel bir üniversitede akademisyen olan B.S.’nin komşuları, geçen cuma günü çöp atmaya çıktıklarında, B.S.’nin kapısına asılmış; mavi renkli ve kullanılmış kadın iç çamaşırlarını fark etti. Rezidansın güvenlik görevlisi, B.S.’ye binada yaşayan 2 bekâr kadının da başına aynı durumun geldiğini söyledi. Bunun üzerine B.S. ve diğer 2 mağdur kadın, karakolun yolunu tuttu.
 
POLİS: BU BİR TACİZ DEĞİL

 
Rezidansta 1.5 yıldır yaşadığını söyleyen B.S. ile özel sektörde çalışan 2 kadın, karakolda ayrı bir şok daha yaşadı. İddiaya göre, karakoldaki polis 3 kadına gülerek “40 yıllık polisim, hayatımda böyle bir şeye rastlamadım. Bu bir taciz değil, kişiyi bulsak da neyle suçlayacağız?” dedi. Tedirgin olsa da evinde yaşamaya devam ettiğini ifade eden B.S., şunları dedi:
 
“Güvenliği olan bir rezidansta yaşıyorum. Binada 100 daire var, katlarımızda güvenlik kamerası yok. Olay günü yemek siparişi vermiştim. Kuryeye kapıyı açtığım sırada böyle bir şey yoktu. Aradan 1.5 saat geçti, güvenlik kapımı çaldı ve mavi renkli tangayı gördüm. Polis biz durumu anlattıkça güldü, tavrı bizi çok korkuttu. Bizi ciddiye alan tek memur, ifademi yazan kadın polis memuruydu. Tutanağa kişinin huzurunu bozmak olarak geçti ama ‘Bulsak da neyle suçlayacağız?’ diye bir laf edildi. 3 ayrı renkte 3 kadının kapısına bırakılmış, kullanılmış çamaşırlar. Bu bir hedef gösterme de olabilir, taciz de. Tedirginiz.” 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.