Hava Durumu

Kapşon işe yaramadı

Fethiye’de, Vale Bistro’da konuk sanatçı olarak sahneye çıkan ünlü sanatçı Çelik; “Kadın kılığındaki gösterisi için hedefe varmış bir proje” diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2013 10:53
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2013 10:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kapşon işe yaramadı

Fethiye’de arkadaşlarıyla sahilde gezip dolaşırken güneşli ve sıcak havaya rağmen tanınmamak için kapşonla dolaşan Çelik, buna rağmen hayranları olan genç kızlara yakalanınca imza verdi. Çelik, daha önce iş için Fethiye’ye hiç gelmediğini söyledi.

Son günlerde çok konuşulup tartışılan kadın kılığına girmesi konusundaki eleştirilere yanıt veren Çelik, şöyle konuştu: “Hedefe varmış proje. Şizoit isminde bir projemiz var. Müzikal bir gösteridir. O kılık kıyafet içerisinde söyleyeceğimiz sözler var onları söylüyoruz. Bu proje İstanbul’da gösterime girdi başladı. 12 Mayıs’ta ikincisi başlayacak. Tartışılmak ve eleştirilmek için yaptık bu projeyi. Şu an herkes Türkiye’de biliyor. Benim için bu yeterlidir. Hedefe varmış bir proje”

Barış süreci ve Akil Adamlar konusunda yöneltilen soruya Çelik, şu cevabı verdi: "Onlara halk, siyasiler yeri geldiğinde gerektiği kadar şeyi söyleyecektir. Benim şu an için bir şey söylemem doğru olmaz.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.