Hava Durumu

Kaptan Ertuğrul Ersoy'un konuşması işe yaramadı!

Bursaspor TV'de yayınlanan soyunma odası konuşmasında Ertuğrul Ersoy, takım arkadaşlarına "Artık berabere kalma lüksümüz yok diye seslendi. Ancak bu konuşma da galibiyet için yeterli olmadı.

Haber Giriş Tarihi: 07.02.2019 08:18
Haber Güncellenme Tarihi: 07.02.2019 08:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kaptan Ertuğrul Ersoy'un konuşması işe yaramadı!

Bursaspor takım kaptanı Ertuğrul Ersoy'un Konyaspor maçı öncesi soyunma odasında yaptığı konuşma Bursaspor TV'de yayınlandı. Takım arkadaşlarını motive etmeye çalışan genç kaptan, artık beraberliklere tahammüllerinin olmadığını söyledi. Ertuğrul, "Her kaybettiğimiz puandan sonra 'keşke' dedik. Hepsi kazanabileceğimiz maçlardı. Şu an ilk üçün içerisinde olabilirdik. Hayalci olmuyorum şu an gerçekçi konuşuyorum. Kaybettiğimiz maçlarda ortak bir nokta var. Ya konsantrasyon eksikliği içerisindeyiz. Ya da mücadelemiz azdı. Biz konsantre olup iyi mücadele ettiğimiz zaman, tüm kalbimle söylüyorum yenemeyeceğimiz takım yok." dedi.

Ertuğrul sözlerini, "Herkes dönüp puan kaybettiğimiz maçlara baksın. Hepsinde üstün oynadık. Ben inanıyorum ki, bu takım iyi bir şekilde konsantre olup, iyi şekilde mücadele ettiği zaman gerçekten bu ligde yenemeyeceği takım yok. Bunun bilinciyle çıkalım sahaya. Artık içeride oynadığımız maçlarda berabere kalma lüksümüz yok. Çünkü biz on hakkımızı doldurduk. 11 beraberlik aldık ve artık bitti. Artık içeride kimle oynarsak oynayalım, o maçı kazanmak için çıkacağız. Çünkü burası Bursa. Burası Türkiye'nin en zor deplasmanı. Bunun bilinciyle sahaya çıkalım ve üç puan alıp dönelim." şeklinde tamamladı. Genç kaptanın bu sözlerine rağmen takım sezonun 12'nci beraberliğini elde etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.