Hava Durumu

Kaptandan büyük fedakarlık "Takımı yalnız bırakamam"

Önceki günkü antrenmanda sakatlanan Harun Tekin dün önce Paul Le Guen'le görüştü ardından da takımla birlikte çalıştı. Tecrübeli kalecinin bu davranışı arkadaşlarının motivasyonunu artırdı.

Haber Giriş Tarihi: 09.03.2018 08:16
Haber Güncellenme Tarihi: 09.03.2018 08:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Kaptandan büyük fedakarlık "Takımı yalnız bırakamam"

HABER I Tolga ÖZTAŞ I

HOCASINDAN İZİN İSTEDİ

Bursaspor'un birinci kalecisi ve takım kaptanlarından Harun Tekin'in önceki gün yapılan antrenmanda dizinden sakatlanması teknik heyette büyük şok yaratmıştı. Tedavisine hemen başlanılan milli eldivenin Osmanlıspor maçına kadar dinlendirileceği ve bu süreçte antrenmana çıkamayacağı açıklanmıştı. Ancak dünkü antrenman öncesinde Özlüce Tesisleri'nde önemli bir görüşme gerçekleşti. Harun Tekin teknik direktör Paul Le Guen'e antrenmana çıkmak istediğini söyledi.

TAKIMA MOTİVASYON

Fransız teknik adamın kendisini denemek için çalışmaya katılmasına izin verdiği Harun Tekin'in basına kapalı antrenmanda bir süre tek başına çalıştıktan sonra eldivenleri eline geçirdiği bildirildi. 'Takım bu durumdayken arkadaşlarımı yalnız bırakamam, diyen Harun Tekin'in bu davranışı takım arkadaşlarının motivasyonunu artırdı. Milli eldivenin bugün yapılacak sabah çalışmasında da kendisini deneyeceği durumuna göre yarınki maçta forma giyip giymeyeceğinin belli olacağı bildirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.